Dokumentationsingenjör till Energibolag

Om jobbet

Är du ingenjör och drivs av att lösa problem? Har du ett intresse för teknisk dokumentation? Ta chansen att arbeta som Dokumentationsingenjör i ett spännande och utvecklande konsultbolag. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en teknisk dokumentatör med ingenjörsbakgrund inom el, elkraft, energi eller maskin.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet är ambitionen en anställning hos vår kund på sikt.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du att arbeta i projekt kopplat till stora anläggningar och till viss del arbeta med att sammanställa, arkivera och dokumentera material hos vår kund. Det är viktigt att du som söker är hungrig, prestigelös och inte är rädd att hugga i. Du som söker bör vidare vara tekniskt skicklig och tycka om att dokumentera.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara delaktig i eller leda hantering av anläggningsteknisk dokumentation. Ditt dagliga arbete sker som regel i projektgrupper tillsammans med kollegor eller kunders personal på anläggningarna; projektledare, drift- och underhållspersonal, produktionstekniker m.fl. Du förväntas bidra i utveckling och implementering av nya system och arbetssätt såväl som att hantera dagliga dokumentationsärenden inom anläggningsdokumentation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med vana att hantera olika typer av teknisk dokumentation. Du kommer att tillhöra ett team med andra dokumentatörer men samtidigt ta stort ansvar för dina delar av projekten. Du som söker bör trivas i varierande arbetsmiljöer och inte vara rädd för att hugga tag där det behövs.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Har en högskoleingenjörs utbildning med inriktning el, - energi eller maskinteknik
  • Viss erfarenhet kring dokumentation och liknande arbete i exempelvis AutoCAD eller Pro-engineer.
  • Har förståelse för ritningar- samt ritningssystem
  • Meriterande om du har arbetat med system eller anläggningsregister enligt standarder för hantering av teknisk dokumentation.
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
För att trivas som konsult vet vi att det krävs ett brinnande engagemang för kundens situation och för att göra kunden nöjd. Du ska ha hög servicenivå, ta egna initiativ och alltid tänka ett par steg framåt i det du gör. Vi värdesätter förmågan att ta ansvar och att du tycker om att jobba i team. Du tycker om att arbeta strukturerat och är van att lägga en plan för ditt arbete

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Värtahamnen, Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.