Dokumentationsadministratör sökes till statlig myndighet

Om jobbet

Vill du arbeta för en stor statlig myndighet som dokumentationsadministratör? Vill du arbeta koordinerande med inlägg av tekniska data, ritningar och handlingar? Här får du ta stort ansvar och själv driva ditt arbete. Ta möjligheten och sök rollen som dokumentationsadministratör redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en dokumentationsadministratör

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som dokumentationsadministratör kommer du arbeta med Uppdrag som dokumentationsadministratör innefattar såväl automatiserad massinläsning som manuella inlägg av tekniska data, ritningar och handlingar i vår kunds digitala arkiv för anläggningsdokumentation. Dessutom kan inbegripas viss manuell hantering av ritningar i vår kunds fysiska arkiv, t.ex. inskanning och makulering.

Vi söker dig som
  • 2 års erfarenhet av administrativt arbete med teknisk dokumentation
  • 1 års erfarenhet av arbete med minst en av de vanligen förekommande digitala informationsmiljöerna, såsom exempelvis IFS eller SAP eller likvärdigt
Det är meriterande om du har ett års erfarenhet av arbete med dokumentation och ritningar inom eldistribution samt telekommunikation.

Som person är du driven, har erfarenhet av självständigt arbete men också vana av att arbeta tätt med projektgrupper. Vidare är du vetgirig och arbetar proaktivt med kvalitén i fokus. Detta är en utmanande roll men för rätt person finns otroliga utvecklingsmöjligheter med goda framtidsutsikter!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundbyberg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Vår kund är den myndighet som ansvarar för att elöverföringssystemet är säkert, miljöanpassat och kostnadseffektivt idag och i framtiden. De har ett stort ansvar i att nå EU:s klimat- och energimål. Förutom att fungera som hållbar elförsörjningsmyndighet ingår även i deras årliga budget att bedriva och stötta forskning, där det i år lades undan 40 miljoner kronor för just detta.