Distriktssäljare till Stockholm - Initial AB

Om jobbet

Vill du representera en av Sveriges experter inom professionella hygientjänster? Vill du jobba på ett företag som vill satsa på din utveckling?

Initial har alltid legat i framkant och har expertis inom hygientjänster. Många företag väljer Initials hygientjänster när de behöver driftsäkra tjänster som de alltid kan lita på. Initial erbjuder noggrannhet, uppmärksamhet på detaljer och omfattande erfarenhet kombinerat med god förståelse för våra kunders affärsbehov.

I rollen som distriktssäljare hos Initial ansvarar du för hela säljprocessen med stort fokus på nykundsbearbetning samt utveckling av befintliga kunder. Du kommer sälja hela Initials tjänste- och produktutbud genom att identifiera kundens behov samt presentera anpassad lösning via fysiska kundmöten. Till din hjälp har du kunniga kollegor och servicetekniker. Du bearbetar Stockholmsregionen och rapporterar till försäljningschefen i Sverige för Initial Hygien.

För att vara framgångsrik hos Initial krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och samtidigt en positiv inställning. Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, en stark relationsbyggare, lyhörd och orädd. Du är en utpräglad hunter med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer.

Vi söker dig som:
  • är en vass säljare och stark kommunikatör
  • har arbetat med tjänsteförsäljning mot företag i minst ett år
  • är strukturerad, driven och resultatfokuserad
  • är en god relationsbyggare och lagspelare
Vi erbjuder dig:
  • ditt nästa steg för utveckling inom försäljning
  • att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande
  • intern säljutbildning på Sales Academy i England
  • trevliga och kompetenta kollegor, en varierande och utvecklande yrkesvardag
  • förmånliga lönevillkor
  • tjänstebil
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel: 0760-00 18 63 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Initial är ett dotterbolag i Rentokil-koncernen, som är världsledande när det gäller företagstjänster i 40 länder runt om i världen. I Sverige erbjuder Initial skräddarsydda tjänster inom mattlösningar och hygienutrymmen. Initial erbjuder också doftsättning med Premium Scenting för att hjälpa företag att marknadsföra sig med hjälp av doft.

Läs mer om Initial på www.initial.se

Sökord - AM stockholm säljare sälj fältsäljare nykund driven målinriktad motiverad account manager b2b distriktssäljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget