Distriktsansvarig Säljare

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Att på ditt tilldelade distrikt (södra eller norra Storstockholm) dels utöka antalet samarbetspartners (i första hand dagligvarubutiker) genom att erbjuda dem vår service och dels att sälja exponeringsytor till lokala och regionala företag. Detta gör du huvudsakligen via personliga besök, men kunskap och vana att jobba med telefon är viktigt. Att vårda relationerna med befintliga kunder och partners genom regelbunden kontakt, besök, uppföljning, service och leverans av våra produkter är en naturlig del av ditt arbete.

Du utgår från ditt eget hem alternativt hyrda kontor och planerar självständigt dina kundbesök och resor i distriktet. Du kommer att börja med ett visst antal befintliga samarbetsbutiker/exponeringskunder att ta hand om och fortsätta utveckla, men ditt huvudfokus under din första anställningstid kommer att vara bearbetning av nya samarbetsparters och kunder. I uppdraget ingår att få marknaden att förstå och anamma vårt koncept och att etablera detta på marknaden. Allt eftersom övergår dina uppgifter mer och mer till att vårda de samarbetspartners och kunder du byggt en relation med och med dem utveckla vårt koncept mot den vision vi satt.

Kvalifikationer
Det krävs att du dels är en duktigt relationsbyggare men också en vass avslutare som är van att knyta ihop säcken och få resultat. Du behöver körkort och egen bil samt tycka om kombinationen av att jobba självständigt med planering och framför allt att vara ute på fältet och träffa många nya kunder och samarbetspartners.

Vi tror att du som är van att ta stort eget ansvar, exempelvis som säljledare eller säljchef skulle trivas väldigt bra i denna roll då du kommer att ha stor frihet och mycket ansvar men också skörda frukterna av ditt arbete på ett väldigt tydligt sätt.

Det kommer så klart att krävas en hel del av dig för att klara detta uppdrag, men är du rätt person så väntar en härlig utmaning med frihet under ansvar. Du kommer att ha en fast lön och dessutom en bonusdel utan tak som morot. Möjlighet till tjänstebil finns på längre sikt.

Intresserad?

Registrera då din ansökan genom vår rekryteringskonsult Exelect AB via sökknappen bredvid.

Eventuella frågor besvaras av Anders Hanberg 070-4139903. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Mer info om företaget finns på http://invision.nu/
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget

Invision Media Group AB har sedan 1998 förenat butiker och företag via varuavskiljare. Vi är idag marknadsledande inom vår service och i vårt produktsortiment. Våra ledord är samverkan och service och exponering. Med en gedigen erfarenhet erbjuder vi en unik service och effektiv exponeringsyta i över 2000 dagligvarubutiker runtom i hela landet. Vi har idag samarbeten med alla stora dagligvarukedjor såsom ICA, Axfood, Konsum, Bergendahls och Netto samt exponeringskunder som Svensk fastighetsförmedling, Burger King, McDonalds m.fl. Vi har även samarbeten med Willys, Blomsterlandet, Biltema och Scandlines. Vår vision är att erbjuda service och agera samordnare mellan handlare och företagare nationellt i Sverige såväl som globalt där vi idag också har samarbeten i både Norge och Danmark. Då vi växer med fler och fler samarbetspartners och vill jobba närmare våra partners och kunder söker vi nu två riktigt duktiga distriktsansvariga säljare till Stockholm


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var