Distriktsäljare

Om jobbet

LVI vill förstärka säljorganisationen i vårt mellersta distrikt och söker en Distriktsäljare i Stockholm.

Tjänsten innefattar införsäljning av LVI:s sortiment. Du kommer att via kundbesök presentera produkter, nyheter och kartlägga kundens behov. Du kommer att ansvara för att rätt person får rätt information och erbjuds rätt produkt.

Det mellersta distriktet består av Karlstad, Örebro, Uppsala, Västerås, samt delar av Stockholm. Vårt säljkontor finns i Sundbyberg och huvudkontor i Växjö.

Vi söker dig som
  • är affärsmässig, social och trivs ute bland kunderna
  • trivs med annat förutom sedvanligt säljarbete, då även utbildning är en del av tjänsten
  • är strukturerad, ansvarskännande och serviceinriktad
  • tycker om att arbeta självständigt med att etablera och upprätthålla långsiktigt goda kundrelationer
  • har ett driv och viljan att göra affärer
  • har körkort och god dator- och IT-vana.
Erfarenhet av försäljning inom hjälpmedelssektorn är meriterande, du bör ha ett tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.

Vi erbjuder dig
  • en omväxlande tjänst i stabilt företag med spännande produkter
  • att få arbeta på ett företag som både utvecklar och tillverkar sina produkter i Sverige
  • ett företag med trevliga arbetskamrater
  • marknadsmässig lön, tjänstebil och alla verktyg för att kunna utföra ditt arbete.
Kontakt
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar på telefon: 070-606 31 00.

Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan redan idag!

LVI Low Vision International AB är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel och vi arbetar med att förenkla vardagen för personer med synnedsättning.

Vårt huvudkontor ligger i Växjö, där all utveckling och tillverkning sker. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Genom våra dotterbolag och distributörer, är vi även väl representerade i hela världen. Läs mer om företaget på vår hemsida www.lvi.se

Sökord: Säljare, Försäljning, Fältsäljare, Account Manager, Area Manager, Area Sales Manager , Sales, Textilier, Distriktsäljare, Regionsäljare, Utesäljare, Detaljhandel, Dagligvaruhandel
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!