Distriktsäljare - Roll n Stroll AB

Om jobbet

Rolln'stroll AB frigör händerna och skapar ett rörligare och roligare Sverige vid rehabilitering av fotskador! Vår vision är rörligare och bättre rehabilitering av fotskador med händerna fria!

Jobbet som distriktsäljare
Du kommer att få fullt ansvar för all försäljning och uthyrning av Roll n Strolls produktutbud. Arbetet ska bedrivas i första hand direkt mot Sportkliniker, sjukgymnaster, rehabiliteringscentrum, hjälpmedelsbutiker, sjukhus med mera. Du har hela Sverige som ansvarsområde.

I arbetet ingår planering av säljcykler och kampanjer samt kundbesök och resor förknippade med dessa. I det dagliga arbetet ska man ta kontakt med nya potentiella kunder, vårda befintliga kunder genom kontinuerlig kontakt och ordermottagning för att strukturera arbetat för leverans samt att jobba aktivt med merförsäljning.

För att lyckas i rollen som distriktsäljare hos Roll n Stroll tror vi att du har en hög lägsta nivå, en äkta vilja att lyckas och en positiv attityd. Då många av processerna innefattar offentlig sektor kan det krävas en extra nypa tålamod och en förståelse för hur man bygger en bra pipeline med många möjligheter. Vi ser gärna att du är innovativ och hittar dina egna vägar för att lyckas.

Vi letar efter dig som:
 • Är driven med stark egen motor och har ett entreprenörsdriv
 • Är relationsorienterad och skapar enkelt ett förtroende
 • Är väldigt strukturerad i ditt säljarbete
 • Har ett positivt synsätt.
 • Innehar körkort
Vi erbjuder:
 • Ett unikt tillfälle att vara med att bygga upp ett ungt företag
 • En viktig roll med mycket eget ansvar
 • Mycket frihet under ansvar
 • En produktportfölj med unika rehab-produkter
 • Förmånliga villkor
Meriterande om du har:
 • Erfarenhet från hjälpmedelsbranschen
 • Erfarenhet inom vården som arbetsterapeut, sjukgymnast eller likn.
Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 076-0001807 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Roll n Stroll AB grundades i 2008 av Ortopedspecialisten och fotkirurgen Per-Henrik Ågren efter en USA-resa där han noterade att nästan alla patienter kom på återbesök med hjälp av en Roll-A-Bout. Per-Henrik inledde strax därefter ett samarbete med företaget och har sedan dess tillhandahållit innovativa rehabiliteringsprodukter för patienter på Sophiahemmet. Roll n Stroll AB har sedan erbjudit sina produkter till rehabiliteringscentrum, vårdcentraler, sjukgymnaster, sportkliniker m.fl.

Rulla in på rollnstroll.se

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, distriksäljare, account manager, AM, key account manager, KAM, b2b, sales, rehab, sjukvård, rehabilitering, sjukgymnast, arbetsterapeut, ortoped
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget