Dispatcher sökes till öppningen av Sveriges största enhet inom offentlig sektor

Om jobbet

Är du serviceinriktad och strukturerad och vill få chansen att få vara en del av öppningen av en av sveriges största enheter inom offentlig sektor? Då är detta uppdraget för dig. Passa på att sök redan idag då start redan är den 7 november !

Information om uppdraget

Under perioden November- December kommer inflyttning äga rum till en av Sveriges största enheter inom offentlig sektor. Moderna lösningar inom teknik och IT kommer vara i centrum och vi behöver därför fler medarbetare som vill vara med i den gedigna supporten som kommer att krävas för att få allt att fungera.

Projektet kommer att starta med en utbildning med start den 7:e november och kommer pågå fram tills årsskiftet. Arbetet kommer att äga rum under såväl dagtid som kvällstid, måndag- söndag.

Under denna period kommer det att finnas en telefonisupport som kommer ta emot samtal från interna användare som till exempel behöver guidning genom systemen eller behöver svar kring enklare tekniska frågor.
Då det kommer vara en intensiv period och mycket att göra söker vi nu två dispatcher som ska stötta, vägleda och koordinera våra supportmedarbetare för att de ska klara av sitt jobb på bästa sätt.

Ingen direkt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs då du kommer få ca två veckors utbildning. Det viktiga är att du är mycket serviceinriktad, stresstålig och kan bemöta medarbetare på ett professionellt och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå hur saker och ting fungerar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som dispatcher kommer du att stötta våra telefonisupportmedarbetare i deras arbete att ta emot samtal från användare internt och guida dem genom de nya systemen. Du kommer att få gå en utbildning de två första veckorna med start den 7 november för att sätta dig in i systemen.

Tjänsten passar dig som är seriviceminded och stresstålig och vill vara med av öppningen av Sveriges största enheter inom offentlig sektor.

Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse
  • Är starkt kommunikativ vad gäller svenska språket i både tal och skrift
  • Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet
Som person är du extremt serviceinriktad. Du har förmågan att kunna bemöta olika sorters människor och har lätt för att skapa förtroende och trygghet. Då du kommer arbeta under en intensiv period krävs det att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och inte har några problem med att hugga i där det behövs.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider 06.30-22 måndag-söndag
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.