Digital webbyrå i Gamla Stan söker junior webbutvecklare inom .NET

Academic Work · Data & IT · 9 apr

Om jobbet

Sublime utvecklar sedan 20 år tillbaka webbsidor för ett stort antal välkända företag och myndigheter i Sverige. Som utvecklare på Sublime arbetar du inhouse och projektbaserat tillsammans med 8 andra utvecklare. Nu söker de dig som är junior inom programmering och som vill satsa på webbutveckling och en trygg anställning på ett stabilt bolag där du kan växa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sublimes räkning en junior webbutvecklare till deras kontor i Gamla Stan. Uppdraget är en del av vår rekryteringsverksamhet, vilket innebär att slutkandidaten kommer att erbjudas en anställning direkt hos Sublime.

Det här är en direktrekrytering som hanteras av Academic Work och Sublimes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som junior Webbutvecklare på Sublime kommer du att arbeta nära seniora kollegor, ut mot Sublimes kunder, inom utveckling av t.ex. webbplatser och intranät. På Sublimes webbplats kan du se en samling av olika projekt som de skapat och som du kan komma att få arbeta vidare med. Du arbetar projektbaserat mot Sublimes kunder, i team om en projektledare, grafiker samt utvecklare.
Mer specifikt kommer du att:
  • Stötta seniora kollegor i utveckling av webbplatser och intranät, utifrån Sublimes kunders kravspecifikationer
  • Arbeta fullstack, främst med utveckling i C#, ASP.NET, MVC men även inom HTML, JavaScript och CSS
  • På sikt arbeta i egna projekt mot kund (tillsammans med projektledare och grafiker)
Tjänsten passar dig som har studerat IT och som sedan länge tillbaka brinner för just programmeringen. Sublime satsar mycket på sina anställda och har varje år någon rolig resa planerad, där allt från Tokyo till safari i Afrika har varit representerat. De har en historia av långa anställningar, vilket tyder på nöjda medarbetare, och de ser mycket långsiktigt på den person som de nu ska rekrytera.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har stort intresse för programmering, och som utöver studierna har flera hemmaprojekt att uppvisa. Du lockas av såväl frontend som backend men den röda tråden i ditt intresse är just webbutveckling.

Mer specifikt har du:
  • En eftergymnasial utbildning inom IT, webb- eller systemutveckling från universitet eller yrkeshögskola
  • God förståelse för C# och .NET, samt HTML och CSS från studier och hemmaarbete. Databaskunskaper är detta fall mindre prioriterat.
Det är inget krav att du ska driva löpande kontakt med kund, då projektledaren ofta sköter den biten. Känner du att du vill fokusera på just programmeringen Då finns den möjligheten här! Däremot är din samarbetsförmåga av stor vikt, då du som tidigare nämnt kommer att arbeta teambaserat.

Som person är du mycket engagerad i din egen utveckling, du söker självständigt information och lösningar på problem som du stöter på. Du är därtill mån om kvalitén på det arbete du presenterar och du trivs med att arbeta med mycket ansvar och stort inflytande i de projekt du involveras i. Dessutom är du flytande på svenska i både tal och skrift.

Övrig information
  • Start: Januari 2017
  • Omfattning: Tillsvidareanställning, med provanställning, direkt hos Sublime
  • Placering: Gamla Stan, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 apr

Om företaget

Sublime är ett snabbfotat och välmående konsultbolag som sedan 1996 kombinerar rådgivning, förstudier, webbstrategier och analyser, med användarvänlig gränssnittsutveckling och snabba webblösningar. Bolaget består i dagsläget av 25 hängivna medarbetare och kontoret är beläget i fina sekelskifteslokaler Gamla stan, Stockholm.
Sedan 2001 har Sublime, utifrån verktyget EpiServer CMS, producerat hundratals webbplatser, intranät och klientapplikationer. Kundstocken består av olika företag och myndigheter och Sublime som bolag har inom den digitala webb-världen ett mycket gott anseende.