Digital marknadsförare till TV4:s stora matsatsning Köket

Om jobbet

Till TV4:s stora satsning Köket söker vi nu en digital marknadsförare. En roll där du ansvarar för att bygga upp en marknadsplan och projektleda aktiviteter primärt på digitala och sociala kanaler. Vill du vara med från början i ett stort och utvecklande projekt där du får stor möjlighet att påverka? Passar det här in på dig rekommenderar vi att du söker redan idag då tjänsten har start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TV4:s räkning en marknadsförare med fokus på digitala och sociala kanaler, du kommer vara en viktig del av Köket samt det team som arbetar med den satsningen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TV4:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TV4. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare kommer du arbeta med Köket och alla existerande och nya erbjudanden därunder. Inom kort kommer ett nytt område under Köket lanseras och där driver och projektleder du hela kommunikationsarbetet. Du kommer få möjlighet att skapa och implementera kommunikationsstrategier och en kommunikationsplattform för Köket och dess olika erbjudanden. Tillsammans med dina kollegor driver ni arbetet framåt och ansvarar för att rätt innehåll planeras, produceras och distribueras till rätt målgrupp, i rätt tid och på rätt plattform där fokus är digitala kanaler. Du kommer även att projektleda CRM arbetet för Köket samt arbeta med varumärkesbyggande aktiviteter både internt och externt.

Du kommer till exempel att:
 • Sätta upp mål och KPI:er samt vara ansvarig för löpande utvärdering och analysering av resultat
 • Ansvara för det löpande operativa kommunikationsarbetet
 • Ansvara för SEM och social medieannonsering
 • Projektleda CRM-arbetet och ansvara för den övergripande totala kundinteraktionsplanen
 • Ansvara för att planera och följa upp alla CRM-aktiviteter och kampanjer
Tjänsten passar dig som verkligen vill utvecklas och vara med i framtida nysatsningar på Köket och på TV4. Brinner du för det digitala och alltid är nytänkande i ditt arbete är det här rätt företag för dig att arbeta på!

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, gärna med inriktning på digital kommunikation
 • Har minst 2-5 års arbetslivserfarenhet från en roll där du arbetat med marknadsföring och kommunikation där fokus varit på det digitala.
 • Goda kunskaper i Google Analytics och webbanalys
 • Har mycket goda kunskaper om digitalmarknasföring samt sociala medier
 • Då du kommer ansvara för texter och innehåll är mycket goda svenska kunskaper ett krav
Det är meriterande om du:
 • Även har arbetat med CRM-arbete
 • Har goda kunskaper i Photoshop och InDesign
Som person är du driven och självgående och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en nyfiken och positiv person som alltid ser möjligheter i ditt arbete, och som drivs av att finna nya och bättre kreativa lösningar. Vidare har du en förmåga att projektleda och ha ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt. Du har grundtrygghet i dig själv och är street-smart i hur du hanterar dina kollegor på arbetsplatsen. Ett stort plus är självklart om ett intresse för matlagning och/eller bakning finns.

Övrig information
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

TV4 är ett av Sveriges största företag inom mediebranschen och vill erbjuda sina kunder, tittare och besökare service i världsklass. Detta är drömjobbet för dig som vill arbeta på en arbetsplats som är verksam inom media där det händer mycket. Genom Köket flyttar TV4 fram sin position för att kunna leverera Sveriges bästa matupplevelse för såväl användare som annonsör. Målet är att genom innehåll och tjänster som tar användaren från inspiration till handling erbjuda dem den mest lustfyllda matupplevelsen oavsett plattform samt att ge annonsörer nya möjligheter och större effekt.

Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office

Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.