Digital marknadsförare med entreprenöriell ådra

Om jobbet

Har du en entreprenöriell ådra och brinner för att arbeta med digital marknadsföring bör du fortsätta läsa denna annons. Frescano Group AB, med de snabbväxande varumärkena Nextory, Svenska Julförlaget och Vår Bazaar, söker en person som vill arbeta som digital marknadsförare (SEM). Du kommer att trivas hos Frescano om du vill arbeta i ett snabbväxande bolag med entreprenörskänsla och produkter som är en viktig del av framtiden. Kulturen är öppen och du har stor möjlighet att själv påverka och bidra med insatser som ger avtryck i bolaget.

Information om uppdraget

Frescano Group AB växer så det knakar och önskar därför utöka sitt team med en digital marknadsförare (SEM). Du kommer att ha en central roll på företaget där du arbetar i ett team tillsammans med Online Marketing Manager. Rollen innefattar digital marknadsföring för samtliga bolag inom Frescano Group koncernen, men till en början kommer mest fokus att ligga på Nextory.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frescano Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Frescano Group AB.

Arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare kommer du arbeta med optimering av företagets digitala marknadsföring. Du analyserar och utvärderar resultatet av den digitala marknadsföringen och strävar efter att kontinuerligt skapa förbättringar. Analyserna ger dig den informationen du behöver för att skapa en stark medial närvaro för Frescano Group AB och du ser till att företaget hänger med i de senaste trenderna inom digital marknadsföring.
Du kommer vidare att arbeta med SEM och Google Analytics men du har även mycket god förståelse för sociala medier för att kunna se när, var och hur det är absolut bäst att publicera material.
Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med optimering av Frescanos kampanjer för att driva relevant trafik kostnadseffektivt till Frescanos hemsidor
 • Arbeta med SEM och display-annonsering
 • Driva digitala kampanjer som tex Google Adwords, Bing, Facebook- och Instagramannonsering
 • Få möjlighet att skapa och arbeta med egenutvecklade projekt som gynnar Frescano
Tjänsten passar dig som har en entreprenöriell ådra i kombination med en hög analytisk förmåga. Frescano Group AB erbjuder en öppen kultur och ditt bidrag till företaget kommer att märkas!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning. Du har en god teknisk förståelse samt något års erfarenhet av digital marknadsföring och då särskilt inom AdWords.

Det är meriterande om du har arbetat med Facebook- samt Instagramannonsering sedan tidigare, men detta är inget krav.

Som person drivs du av att arbeta analytiskt med digital teknik där du drar slutsatser utifrån given data. Du sätter upp relevanta och utmanande mål för dig själv i arbetet samt arbetar aktivt för att uppnå dessa. Vidare startar och driver du aktiviteter på egen hand samt fattar beslut som för ditt arbete framåt.
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kista
 • Kontaktuppgifter: Emelie Blomqvist, Recruitment Consultant, emelie.blomqvist@academicwork.se alternativt vår teammail, stn03@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Frescano Group AB är moderbolag för Nextory AB, Svenska Julförlaget och Vår Bazaar. Nextory är e-bokens och ljudbokens variant av Spotify, en unlimited-tjänst med Sveriges största utbud av e-böcker och ljudböcker. Svenska Julförlaget är en av Sveriges största jultidningsverksamheter. Vår Bazaar hjälper skolklasser och föreningar att tjäna pengar till bland annat skolresor och träningsläger. Verksamheten genomsyras av entreprenörskap och innovation med kontor i Kista. Frescano Group AB:s grundare tilldelades 2009 kungens pris till Årets nybyggare och blev nominerade till EY Entrepreneur Of The Year 2014.