Digital marketing specialist

Om jobbet

Vi vill göra vardagen enklare för våra kunder. Därför skapar vi program och lösningar som gör att de kan arbeta effektivare. Oftast genom att ersätta manuella rutiner med automatiserade processer.
På avdelningen Marketing Excellence arbetar vi med att kommunicera den kundnyttan i alla steg i inköpsresan. Det är här du kommer in i bilden.

Ditt uppdrag är att fortsätta arbetet vi påbörjat med att stödja alla stegen i kundens inköpsprocess med bra och relevant kommunikation som inte bara konverterar utan även puffar kunden vidare till nästa steg. Du kommer bland annat att arbeta med att utveckla och optimera våra webbplatser och lead nurturing-program.

För att lyckas med det ser vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du dessutom tekniska kunskaper är det en fördel.

Exempel på områden som verkligen behöver din expertis:
  • Marketing Automation (Eloqua)
  • Webb (EpiServer och Wordpress)
  • CRM (SuperOffice)
  • Community (Lithium)
Vi tror att du är en driven person med stor nyfikenhet och engagemang. Du brinner för digital marknadskommunikation och gillar att ta ansvar samtidigt som du även tycker om att operativt utföra hantverket med hög kvalitet.
Du ingår i teamet Marketing Excellence tillsammans med andra kreatörer, projektledare och marknadschef.

Vad erbjuder vi?
Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Någon gillar glassboxen, en annan träningsbidragen och en tredje miljön med varierande och utmanande projekt.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande med start i december, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 5 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.