Digital coach - Hus Stockholm

Skanska · Bygg & Hantverk · 29 okt

Om jobbet

Vi söker dig som ska driva den digitala utvecklingen inom Skanska

Vårt mål är att göra digital informationshantering (BIM) till en naturlig del av projekt. Att alla parter i ett projekt enas kring användandet, så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser och tydligare visualisera hela byggnadens livscykel samt sparar pengar.
Vi söker därför en digital coach, som ska driva det strategiska utvecklingsarbetet, vara coach i vår husregion och sälja in möjligheterna med BIM till alla parter i projekten.

En nyckelroll med många kontaktytor

Du är med och tar fram ett gemensamt arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår möjligheterna med BIM samt ökar basnivån ute i projektet. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat med området.
Som digital coach har du många kontaktytor. Du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen, återföra kunskap mellan olika projekt och säkerställa tillgängliga BIM-resurser utifrån kommande projektbehov. Du är också aktiv i BIM-nätverket för husregionerna för att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt.

Med din erfarenhet från produktionen och BIM kan vi nå ännu högre

Du har minst två års erfarenhet av arbete ute i produktion, ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till samt kommunicera med personer runtomkring dig. Att du brinner för och har gedigna kunskaper inom BIM ser vi som en självklarhet.

Du är van rollen som projektledare, är uthållig och tycker om att driva igenom nya processer. Tidigare erfarenhet av arbete med förändringsledning är starkt meriterande.

Vi erbjuder en spännande projektanställning med goda möjligheter till förlängning.

Vi vill leda den digitala utvecklingen, så vi väntar på din ansökan!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 29 oktober 2016. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kring processen kontakta HR-specialist Anders Enström, telefon: 010-44 92 004.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.