Deltidsjobb som fritidsledare för Lidingö Stad

Academic Work · Utbildning · 31 okt

Om jobbet

Är du student och vill ha ett roligt och givande praktiskt arbete vid sidan av dina studier? Som fritidsledare kommer du arbeta på varierande fritidsgårdar i Lidingöstad. Du har möjlighet att arbeta 1-2 pass i veckan mellan 13-17 alternativt 17-22, det perfekta arbetet vid sidan av studierna helt enkelt. För att klara av arbetet krävs att du är öppen och social, tar ansvar och har möjlighet att rycka in med kort varsel.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning fler medarbetare till vår vikariepool. Som vikarie kommer du att arbeta på flera fritidsgårdar i Lidingöstad. Fritidsgårdarna har olika inriktningar som musik, multimedia och hälsa. Varje fritidsgård har besökare som har intresse för respektive område. Du kommer att arbeta tillsammans med ordinarie personal och förstärka teamet. Start för tjänsten kommer vara i slutet av augusti och därefter arbetar du deltid 1-2 dagar i veckan.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare kommer du framförallt att arbeta med barn och ungdomar i åldern 10-17 år. Du kommer att arbeta på olika fritidsgårdar med den öppna verksamheten. Det kommer även finnas ordinarie fritidsledare på plats under arbetspassen. Utvecklingsmöjligheter: Du kommer att kunna utveckla din pedagogiska förmåga samt berika ditt CV med en värdefull merit, eftersom arbetet innebär stort ansvarstagande. Arbetsuppgifter är exempelvis:
  • Att handleda och coacha unga i att vara med och skapa sina egna aktiviteter
  • leda och hålla gruppaktiviteter för unga
Vi söker dig som
  • Kan arbeta ca 1-2 pass/vecka
  • Har möjlighet att rycka in med kort varsel
Det är meriterande om du har arbetat som fritidsledare tidigare och känner dig bekväm i den rollen.

Som person är du social, ansvarsfull och har en god kommunikativ förmåga. Du ska ha gott omdöme och kunna skilja på att vara kompis och ledare för ungdomarna. Du bör tycka att det är kul att arbeta med barn och ungdomar samt vara pedagogisk i ditt lärande. Det är även viktigt att du är initiativtagande och ser vad som ska göras.

Ett utdrag ur belastningsregistret och/eller en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.

Start: Omgående
Uppskattad omfattning: ca 2 pass/vecka
Uppskattad arbetstid: Flexibelt, kl 13-17 alt 17-22 Plats: Stockholm/Lidingö
Lön: Timlön

Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet.Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.