Deltid/ timuppdrag – Ekonomiassistent för centrala kund- och leverantörsreskontra

SW · Ekonomi · 16 dec

Om jobbet

Sw söker för kunds räkning omgående en deltidsresurs för centrala kund- och leverantörsreskontra. Uppdraget är ca 4 timmar/vecka men med utökning till heltidtid under perioder som sammanfaller under lovperioder. Uppdraget går därför att med fördel att kombinera med exempelvis studier. Tjänsten avser uppdrag för ett antal bolag i en större koncern.

Som ekonomiassistent jobbar du med kund- och leverantörsreskontra och du ingår i en koncerngemensam Ekonomifunktion med drygt 30 medarbetare och sitter på huvudkontoret i trivsamma lokaler på Södermalm.

Rollen innebär att arbetar inom processen för leverantörsreskontran och kundfakturering.

Arbetsuppgifter
  • Maskinell och manuell återredovisning från bank till Agresso
  • Upplägg av nya leverantörer/uppdateringar av befintliga leverantörer
  • Kontakt med leverantörer för att få med rätt information på fakturor
  • Insortering och arkivering av verifikationer
  • Hantering av inkommande post och mail
  • Delaktig i att utföra fakturahantering och kontering i leverantörsreskontra
  • Kundfakturering
  • Leverantörsbetalningar via fil från Agresso till Bankgirocentralen
Kvalifikationer

Vi söker dig som är Gymnasieekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning och vill praktisera redovisning i kund- och leverantörsreskontra. Om du nu studerar ekonomi på högre nivå ser vi att detta uppdrag ger dig goda förutsättningar i att komma in en ekonomiavdelnings rutiner och på så sätt praktiskt kommer att kunna tillämpa dina redovisningskunskaper.

Kunden arbetar i ekonomisystemet Agresso och den elektroniska leverantörsfakturahanteringen sker i Agresso.

Då kontakter med kunder och leverantörer är betydande, ser vi gärna att du är bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Hos våran kund är det högt till tak och vi önskar en positiv stämning. Därför ser vi gärna att du har en positiv inställning, är noggrann och prestigelös. Målet är att du ska bli självgående och kunna utföra de viktigaste arbetsuppgifterna som håller den centrala kund- och leverantörsreskontran snurrande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!