Datakonverterare på deltid till företaget FAR AB!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du student med flexibelt schema som vill tjäna extra pengar framför skärmen på adress i centrala Stockholm? Har du dessutom kunskap inom programmering och XML är du den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FARs räkning en datakonverterare på deltid. Hos FAR kommer du arbeta tillsammans med en erfaren grafisk tekniker som har mycket stor erfarenhet av och kunskap om förvaltandet av företagets material. Arbetets omfattning är på deltid men vid hektiska perioder runt jul- och sommarlov under perioden 5 juni20 juli ökar omfattningen till heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FAR. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FARs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som datakonverterare blir du en del av ett team på jurister, där ditt arbete går ut på uppkodning av material rörande lagar och regler. Du kommer att konvertera och uppdatera data inom ett förutbestämt XML-schema och en fast DTD. För den drivne och engagerade finns det även möjlighet att exempelvis få uppgifter att skriva och uppdatera de XSLT och skript som FAR använder som grund för konvertering och filbearbetning.

Du kommer till exempel att:
  • Uppdatera och konvertera data i XML från både pappersformat som digitala källor
  • På sikt även kunna bidra med nyproduktion av XSLT och skript som används hos företaget
Vi söker dig som
  • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande och har minst 2 år kvar av dina studier
  • Har kunskap inom programmering och XML
  • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
Det är meriterande om du har kunskaper inom Visual Basic-skript då mycket av datan är skrivet som detta i nuläget. Vi ser att du som söker är nogrann och strukturerad till ditt sätt.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Deltid terminsvis, heltid över lov och lediga dagar
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

FAR är branschorganisationen för lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare.
Vi utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information.
Våra medlemmar, cirka 6 000, är auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, skattekonsulter och lönekonsulter.
Vi arbetar både nationellt och internationellt och utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen genom bland annat rekommendationer, utbildning och remissverksamhet.FAR arrangerar också utbildningar, ger ut böcker, tidningar och digitala produkter.