Dataadministratör till ett läkemedelsbolag!

Om jobbet

Om tjänsten
Vår kund, som är en av Europas ledande elbolag, söker idag en Dataadministratör till ett projekt som drivs inom företaget. I denna roll kommer du främst arbeta med datarelaterade projekt där du kommer att mata in och revidera data. Du kommer att arbeta självständigt men även samverka med projektteamet.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:
  • Felsöka deras intranät och åtgärda fel
  • Uppdatera och underhålla dokument i de interna systemen
  • Ladda upp digitala bilder, videos och dokument på deras webbsida och intranät
  • Överföra data från olika system och plattformar
Om dig
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat i olika databaser och har ett intresse för data ses detta som meriterande. För att lyckas i rollen och snabbt kunna sätta dig in i tjänsten bör du vara en person som har lätt för att strukturera upp ditt arbete i en snabbrörlig arbetsmiljö. Din förmåga att hantera stress väl kommer kommer att vara till din fördel då tempot kan vara högt och du ständigt arbetar mot deadlines.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Dataadministratör är ett konsultuppdrag på heltid, uppdraget är på tre månader med start 1 oktober och fortgår fram till 31 december. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said via zebiba.said@adecco .se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.