Data/IT

Premier · Data & IT · 30 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till vår kund Vingebro söker programmerare med gedigen kunskap om och erfarenhet av ABB styrsystem 800XA.
Behärskar du andra fabrikat, t ex Siemens S7/PCS7, är det meriterande.

Vingebro AB är ett starkt företag som fortsätter att expandera, och vår kund vill öka sitt samarbete med oss, vilket gör att vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas.
Vi behöver fler medarbetare och hoppas att just du är en av de personer vi söker!

Du kan arbeta hemifrån, vilket gör att det spelar ingen roll vart du bor. Dock kommer ca 30 % av din tid vara ute hos kund för att se så allting fungerar.

Du har en utbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå och erfarenhet av styrsystem för process-, verkstads- eller energiindustri. Du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Intervju kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå och erfarenhet av styrsystem för process-, verkstads- eller energiindustri.

Krav

Goda kunskaper av ABB styrsystem 800XA.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.