Dansktalande onsite- och supporttekniker till Evry

Evry · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Serviceinriktad och brinner för IT? Vi söker dig, support-och onsitetekniker som vill bli en del av framgångsrika Evry i Solna

Evry söker nu ytterligare en supporttekniker till sitt support-och onsite team. Detta är en unik möjlighet för dig som vill bli uthyrd för ett längre uppdrag hos en av Evrys spännande kunder. Du kommer ha ett varierande arbete där du får möjligheten att ge förstklassig 1st line support till företagets kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Evry är ett stort IT-bolag med mycket utvecklingsmöjligheter. Företaget jobbar både inom support och drift och har många intressanta kunder. Evry är en arbetsplats för dig som tycker om att arbeta med likasinnade personer som, likt dig själv, brinner för ny teknik.

Dina framtida arbetsuppgifter

På servicedesk blir dina uppgifter att ge förstklassig 1st line support och felavhjälpning till företagets kunder. Du kommer att ta emot ärenden av olika karaktär och komplexitet och din uppgift blir att utreda och lösa dem. I rollen kommer du även ibland att vara ute hos IT-användarna, vilket innebär en del resande och övernattningar.

Dina supportärenden kommer till exempel handla om:
  • Felsökning
  • Behörigheter
  • Nätverksproblem
Du kommer att arbeta i en modern support i Microsoftmiljö, Active Directory och Exchange.

Rollen innebär i korthet

Uppdraget förväntas pågå i 6 månader och därefter är ambitionen att du ska bli anställd av vår uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av teknisk support alternativt servicedesk och som, utöver svenska, talar danska. Du är kommunikativ, serviceminded och strukturerad. Du är duktig på att identifiera och kommunicera potentiella förbättringsåtgärder samt vara med och driva utvecklingen av den tekniska supporten.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.