Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till Uber i Stockholm

Om jobbet

Uber är ett venturefinansierat startupbolag som revolutionerat transportbranschen med den tekniska logistikplattformen och mobilapplikationen "Uber"!

Uber skapar nya möjligheter på marknaden, för såväl passagerare som chaufförer. Tekniken gör det möjligt för oss att flytta den fysiska världen: vi tror att vi, genom innovation och entreprenörskap, kan skapa spännande möjligheter för städer runt om i världen. Sedan starten 2008 har vi vuxit i snabbt takt. Idag finns vi representerade i över 320 städer världen över och jobbar för fortsatt expansion! Nu söker vi tillsammans med Oddwork en dansktalande Kundtjänstmedarbetare till Uber i Stockholm.

Om tjänsten som Kundtjänstmedarbetare hos Uber
I rollen som Kundtjänstmedarbetareansvarar du för att med fokus på service i högsta klass agera support och kundtjänst till bolagets viktigaste komponenter, nämligen passagerarna och förarna. Du kommer besvara inkommande frågor, lösa potentiella problem och göra missnöjda användare till stolta varumärkesambassadörer.

Detta är ett centralt inslag Ubers tjänst vilket innebär att bolaget investerar och arbetar aktivt med att utveckla och förbättra området för att alltid kunna leverera såväl smarta som effektiva resultat. Du blir del av expertteamet för kundtjänst och tillsammans ansvarar ni för supporten på samtliga nordiska marknader.

Vi söker dig som...
... är en nyfiken och energisk person som vill ta nästa steg i karriären och bli del av ett snabbt växande företag med ett härligt team och en spännande produkt! Du är serviceminded och ser potentiella problem som möjligheter att få utmanas och vara kreativ. Att arbeta med många bollar i luften gör du utan problem, du stressar inte heller upp dig när arbetstempot blir högt.

Du har ledaregenskaper och tycker om att arbeta i en team-orienterad miljö.
Som person är du förtroendeingivande och bra på att utifrån varje unik situation skapa lösningar som leder till helnöjda användare. Utöver detta har du god kommunikativ förmåga, är en social kameleont som anpassar dig efter varje situation du ställs inför och brinner för att smitta din omgivning med din goda energi. Du är språkkunnig och hanterar danska och engelska i både tal och skrift på en proffsig nivå. Erfarenhet från liknande arbete som rollen innebär är positivt men det absolut viktigaste är ditt driv och din personlighet!

Vad Uber erbjuder dig
Hos Uber erbjuds du en spännande tjänst och goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen. Det är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön, även helger kommer förekomma.

Läs mer om Uber här!

START: Omgående

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-26

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget