Dansktalande kundtjänstmedarbetare Stockholm

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker just nu dansktalande kundtjänstmedarbetare med känsla för service. I ditt arbete kommer du ta emot samtal och vägleda kunder i olika typer av tekniska problem.
Förutom ett lärorikt och givande arbete har du nu chansen att utöka dina tekniska kunskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har ett intresse för teknik
  • Är flytande i danska både i tal och skrift
  • Är serviceinriktad och engagerad
  • Brinner för att arbeta med service
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrken, men detta är inget krav. Rekryteringen sker löpande, så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.