Dansktalande kundsupport/översättare till Pierce

Om jobbet

Pierce AB är en av Europas största återförsäljare av motorcykel- och snöskoterdelar och de söker nu en dansktalande översättare/kundsupport till deras nordiska team. Rollen erbjuder dig att arbeta fritt under ansvar i en växande organisation. Är du noggrann, flexibel och älskar att arbeta med service tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Pierces räkning en dansktalande översättare/kundsupport till deras nordiska team. Du kommer att ingå i ett ungt och fartfyllt team som lägger stor vikt vid att ha roligt; både på och utanför jobbet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pierces önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Pierce.

Arbetsuppgifter

Pierces nordiska team behöver nu stärka avdelningen med ytterligare en dansktalande medarbetare. Du kommer att arbeta mot deras danska kunder och samarbetspartners från kontoret i Västberga.

Då Pierce som bolag har vuxit mycket på kort tid kommer rollen initialt fokusera på översättning av produktartiklar från danska till svenska. Här får du möjligheten att styra din egen tid och arbeta självständigt under ansvar. Du kommer även arbeta med sociala medier och ansvara för att kommunicera med kunder via externa kanaler.

Därefter kommer tjänsten vidareutvecklas till en kundsupport-roll då du istället erbjuder förstklassig service till nya och befintliga kunder via telefon och mejl. Du hjälper kunderna att snabbt få svar på frågor kring befintliga orders och vägleder dem i deras köp. Parallellt med detta arbete kommer du även arbeta löpande med produktöversättningar vid lansering av nya produker.

Arbetstiderna schemaläggs efter kundservice öppettider: måndag-fredag 08.0017.00. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Hos Pierce finns stora möjligheter att vidareutvecklas och många anställda inom kundservice-teamet har tidigare gått vidare till andra tjänster internt. Här får du jobba i ett energifullt och motiverat företag med konkurrenskraftiga löner där du som individ spelar stor roll för företagets framgång.

Vi söker dig som
  • Talar och skriver obehindrat på danska, svenska och engelska
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i en kundnära roll
Som person söker vi dig som är ansvarsfull, utåtriktad och noggrann med god känsla för service och ett ordentligt ordningssinne. Du trivs med högt arbetstempo, att göra affärer samt att ge den bästa kundservicen. Det är också meriterande om du har ett intresse för motorcyklar, men inte ett måste.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast konkurrenskraftig månadslön
  • Placering: Västberga, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör: Sofie Hillborg, 08 120 522 85
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Pierce AB är en av Europas största återförsäljare av motorcykel- och snöskoterdelar och tillbehör. Via sina butiker säljer de produkter till kunder i hela Europa. Företaget är inne i en kraftig expansionsfas och har en årlig omsättning på ca 260 miljoner. 1 maj flyttar de till nyrenoverade lokaler i Västberga (Midsommarkransens tunnelbana).

Pierce AB har idag runt 60 personer som dagligen arbetar för att skapa marknadens bästa e-handel uppdelat på sina kontor i Stockholm, Åre och Bryssel och utöver det har de lager i Helsingborg, Tyskland och Frankrike där 100-talet personer ser till att leverera beställningarna ut i Europa.