Dansk kundtjänst - Söker ny medarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en dansktalande kundtjänstmedarbetare till fräscha lokaler i Stockholm city.
I ditt arbete behandlar du inkommande samtal där du hjälper kunder med deras frågor och problem. Du kommer också att hantera beställningar och besvara reklamationer och vi ser därför att du är en serviceinriktad person som alltid ger det där lilla extra. Du är varumärkets hjälpande hand utåt och därför är det oerhört viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Personliga egenskaper
  • Social
  • Flytande i danska
  • Stor servicekänsla
  • Målinriktad och engagerad
Erfarenhet inom service är meriterande men inget krav. Är du den kundtjänstmedarbetare som vi söker? Ansök då redan idag, rekrytering sker löpande!
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.