Dalskolan söker resurspedagog till vår Studio

Tyresö kommun · Utbildning · 13 dec

Om jobbet

Dalskolan ligger fint i en dalsänka i en tätortsnära natur med gångstråk inpå knuten. En kort promenad tar dig till Tyresö centrum, dit bussen från Gullmarsplan tar dig på endast 15 minuter. Nära skolan finns även goda bussförbindelser. Dalskolan är en liten enhet med ca 260 elever fördelade på tre arbetslag (7-9) med en klass i varje årskurs. Arbetslagen arbetar tätt tillsammans och lyckas ge alla elever goda förutsättningar för att nå höga mål. I år hade en av våra klasser kommunens högsta meritvärde. På skolan finns ett elevhälsoteam med skolledning, skolsköterska, kurator och skolpsykolog samt studie- och yrkesvägledare.

Läs mer om oss här: http://www.tyreso.se/Dalskolan/

Arbetsuppgifter
Som resurspedagog ska du i samverkan med övrig pedagogisk personal, utifrån grundskolans läroplan, vara delaktig i planering, genomförande och utvärdering av den pedagogiska verksamheten. I Studion arbetar vi med individanpassade lösningar för elever i behov av särskilt stöd.

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta med individanpassad undervisning. Du ska ha stor kunskap och kompetens gällande NPF. Du ska vara van att använda digitala verktyg och förtrogen med den pedagogiska tillämpningen av alternativa verktyg för eleverna. För att arbeta hos oss ska du ha ett helhetstänk och förmåga att kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du är en teamspelare då ett nära samarberte med kollegor är utmärkande för arbetet. Du erbjuder en god lärandemiljö och delaktighet för alla elever. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete, därför är det meriterande att ha arbetat i Unikum.

Hos oss får du trevliga kollegor som är engagerade och vana att samarbeta för att alla ska trivas och lyckas tillsammans. Vi har egna kockar på skolan som tillagar alla våra måltider. Tyresö kommun erbjuder subventionerad friskvård.

Nu är vi nyfikna på att veta mer om dig!

Om tjänsten
1 st tillsvidareanställning, 75%.
Tillträde snarast/enligt överenskommelse.
Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Iréne Erlandsson, biträdande rektor, tel. 08-578 295 00

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00

Välkommen med din ansökan senast 13/12-2016. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget