Däcktekniker med C-Kort

Om jobbet

Om företaget

Vi söker en däcktekniker med C-kort till vår kund i Kungens Kurva söder om Stockholm. Kunden är ett välkänt företag inom sitt område och arbetar med hela Stockholm och Mälardalen som arbetsplats. Tjänsten är en ren rekrytering och du kommer bli anställd hos kunden.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer man att ha Stockholm och Mälardalen som sin arbetsplats då du kör en rullande däckverkstad i en lastbil. Du kommer att besöka olika kunder till företaget och vara behjälplig med vanligt förekommande arbetsuppgifter i däckbranschen. Det kan även förekomma att du tillbringar del av din arbetstid på vår basstation i Kungens Kurva och arbetar med mer närliggande kunder.

Formell kompetens

Du som söker ska ha mycket god erfarenhet från däckbranschen och varit verksam en tid. Ett krav är att du innehar lägst C-korts behörighet och har vana från att köra lastbil. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper från däckhantering och gärna från tunga fordon.Du kommer att arbeta ensam på många av uppdragen, så det är viktigt att du är självständig och kan lösa uppgifter på egen hand.
Kan vara bra att du är teknisk lagd och har vertygsvana, har god fysik och talar och skriver svenska.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i den här rollen så behöver du vara duktig inom däckområdet och vara driven och serviceminded. Du måste ha väldigt hög social kompetens då du kommer träffa kunder regelbundet och kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du som söker är noggrann och flexibel och är lösningsorienterad som person, men det är viktigt att du också kan arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du får gärna vara framåt och komma med kreativa idèer som hjälper oss på vägen fram till att vara en bra leverantör

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis dagtid, övergår till 2-skift med jour

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.