Däcktekniker, Bilia Group

Om jobbet

Bilia satsar på tillväxt och utökar nu med flera medarbetare till Bilia Groups nyrenoverade lokaler i Nacka. Här har vi såväl försäljning av BWM, samt skade- och serviceverkstad. Nu söker vi två däcktekniker, en medarbetare som jobbar dagtid och en medarbetare som arbetar vardagkvällar måndag till torsdag. Till tjänsten som däcktekniker söker vi dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gärna ger det lilla extra. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som däcktekniker utför du självständigt förekommande däckmontering, hjulskiften, hjulinställningar och hjultvätt. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Vi vill att du har erfarenhet av hjulmontering och det anses mycket meriterande om du har erfarenhet av mycket kundkontakt i ditt arbete. För denna tjänst krävs det att du har som minst gymnasieutbildning och B-körkort.

Personliga egenskaper
Du vet hur man ger en bra service och är duktig på att skapa goda relationer med både kunder och arbetskamrater. Du är målinriktad, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen med arbetstider dagtid är på heltid måndag till fredag, och anställningen med kvällstider har tider 16:00-24:00 måndag- tordag, med ledighet fredag, lördag, söndag.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Rickard Söderblad, Servicechef, tfn 010-497 65 10

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Maskinarbete
Reparatörer
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var