Däckskiftare sökes till höstens däcksäsong

Om jobbet

Om tjänsten

Till höstens däckbytarsäsong söker vi nu däckmontörer till våra kunder. Vi har uppdrag i bland annat Haninge, Huddinge, Trosa och Södertälje.

Som däckmontör jobbar du med att ta emot kunder och skifta däck på deras bilar hos däckverkstäder.
I vissa fall förekommer även lättare lagerarbete, krängning av däck och däcktvätt.
Arbetet är tidvis väldigt stressigt, därför är det extra viktigt att du inte tummar på kvaliteten på ditt arbete.

Många av våra konsulter har kommit in som däckmontörer och sedan fortsatt på andra uppdrag, där de sedan övertagits av kund.

Din profil

Du har självklart B-körkort och körvana då bilkörning är en stor del av jobbet.
Vidare har du god fysik då jobbet är fysiskt krävande och talar och förstår svenska flytande då kundkontakt förekommer.
Du är en lagspelare som har lätt att komma in i nya grupper samt är väldigt prestigelös.
Du är ansvarstagande och noggrann.

Det är mycket meriterande om du jobbat som däckmontör tidigare.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.