Däckskiftare sökes på heltid till Skarpnäck!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker dig som vill jobba heltid med däckskifte under ca 2 månaders tid! Har du bilintresse och är tillgänglig för arbete med start runt 1a oktober? Läs då vidare!
Det är så småningom dags att byta till vinterdäck och en av StudentConsultings kunder i söderort behöver förstärka sitt team med en extra däckskiftare. Vår kund är en bilverkstad som utför service och reparationer på bilar samt byter och förvarar däck. Som däckskiftare skiftar man från sommardäck till vinterdäck på de bilar som kommer in, både på inbokade tider och på drop-in. Man kan även behöva tvätta däcken samt ta bort dem till förvaringsutrymmen i lokalerna. Man skiftar på ca 8 bilar/timme och kommer arbetar tillsammans med erfaren personal.

Uppdraget startar i början av oktober och pågår i 2 månader. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-17 eller 7-16. Som konsult är man anställd hos StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är bilintresserad och trivs med att arbeta med däckskifte. Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar, och du måste vara servicemedveten och gilla kundkontakt då det ingår i arbetet. Du bör ha B-körkort och vara flexibel runtom i söderort.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!