Däckskiftare med erfarenhet sökes till Spånga!

Om jobbet

Information om uppdraget

Student Consulting söker nu däckskiftare till en bilverkstad i Spånga som behöver förstärkning under däckbytarsäsongen.
Uppdraget startar i november och pågår till mitten av december. Arbetsuppgifterna inkluderar däckbyte, tvättning samt däcksortering

Arbetet kräver ett högt tempo eftersom man har ett visst antal bilar att avverka varje dag. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Detta är ett bemanningsuppdrag och innebär att du anställs som konsult hos StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av däckbyte samt ha ett B-körkort.

Du ska ha hög arbetsmoral, gilla att arbeta hårt och under högt tempo. Det är viktigt att du är stresstålig och att du klarar fysiskt arbete. Vidare vill vi att du är bra på att samarbeta med andra och trivs med kundkontakt.

Är du redo att ta dig an utmaningen och bli den bästa däckbytaren denna verkstad skådat? Välkommen in med din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!