Cykelbud

Om jobbet

Vi växer så det knakar och behöver utöka vårt team med fler av stans snabbaste och trevligaste cyklister! Är du en aktiv person som gillar att göra livet enklare för andra?
Är du en av oss som föredrar cykeln framför tuben? Då har vi det perfekta extrajobbet åt dig!
Det är vi som är dom rosa cykelbuden, de som levererar mat från stans bästa restauranger till både privatpersoner och företag. Ett vinnande koncept som du kan bli en del utav! Vi erbjuder flexibla arbetstider, bra lön och en möjlighet att träna under arbetstid.
Samtidigt så blir du en del av ett härligt team där bra stämning är a och o. Är du dessutom driftig, ambitiös och något av en idéspruta så finns det goda möjligheter att snabbt avancera inom företaget. Som foodora-bud har du en tydlig uppgift: att leverera mat från resturang till kund så fort som möjligt - beväpnade med ditt trevligaste leende. Du använder din egna cykel och smartphone. Jobbet är enkelt men samtidigt utamnade, stimulerande och framförallt roligt!

Vi söker dig som
  • Kan jobba kvällar och/eller helger
  • Har en egen cykel
  • Har en smartphone (Android/IOS)
  • Är snabb på cykeln
  • Är grymt tävlingsinriktad
  • Är pålitlig och ansvarstagande
  • Har en positiv inställning
  • Är service-minded
När du jobbar hos oss måste du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och svenskt bankkonto, kunna prata flytande svenska och/eller engelska.

Låter det som något för dig, taggad? Grymt, sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Hotell & Restaurang
Underkategori
Transport
Distribution
Logistik
Servering
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Hungrig? Nu finns foodora, en premiumtjänst för hemkörning från dina favoritrestauranger i Stockholms innerstad. Skriv bara in ditt postnummer eller adress och sök efter vilka restauranger som har foodora-leverans nära dig. Välj mellan många olika sorters kök och menyer, italienskt, spansk tapas, asiatiskt, riktiga hamburgare, indiskt och mycket mycket mer! Vi har samlat de bästa restaurangerna för hemleverans på ett ställe, så att du enkelt ska kunna beställa hem mat från restauranger som normalt inte har hemkörning.