Customer Success Teamleader

Om jobbet

Vi växer kraftigt och söker en driven Teamleader till vårt Customer Success- team. OBS det här handlar inte om klassisk support utan om Customer Success i dess rätta bemärkelse. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service i världsklass.

Som Teamleader leder du och ansvarar för det dagliga arbetet i Customer
Success-teamet, detta sker huvudsakligen via mail, chat och telefon. Ditt viktigaste uppdrag som teamleader kommer vara att lyfta servicen vi erbjuder våra kunder idag till en ny nivå. En stor del i din roll kommer även vara utbildning, både av nya kollegor i teamet men även kunder. Kommunikation till kunder kring releaser, månadsmail och liknande hör också till din roll.

En vanlig vecka kommer du:
  • Leda teamet i syfte att leverera en femstjärnig servicenivå
  • Mäta, analysera och agera på kundernas användning av tjänsten
  • Ansvara för flöden, användning och rapportering i vårt ärendehanteringssystem
  • Följa upp ärenden, kommunicera och stötta teamet
  • Göra specifika aktiviteter för att utveckla kunderna och skapa merförsäljning
Vi söker

Vi ser gärna att du kommer från en helt annan bransch där du skapat service utöver det vanliga. Dock behöver du ha en teknisk bakgrund antingen från utbildning, som civilingenjör/systemvetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver även vara en van ledare då du ska coacha och engagera ett team.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Mejla Astrid Ståhl

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Upsales är ett lönsamt och snabbväxande svenskt Tech-bolag, som gör webbaserad mjukvara inom B2B. Vår produkt är efterfrågad, etablerad och skalbar internationellt. Vi är cirka 40 anställda och sitter i centrala Stockholm. Vi är ett tajt gäng som gör mycket ihop både på och utanför jobbet. Vi åker på kick-offer, har härliga AW s och tränar ihop. Du trivs bra här om du är en ödmjuk och driven person som gillar när det är full fart!