Customer service specialist till företag i Kista!

Om jobbet

Är du en van användare av SAP som är redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av kundtjänst och att hantera logistiska förfrågningar? Är du noggrann och besitter god problemlösningsförmåga? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående!

Om tjänsten
I rollen som Customer Service Specialist kommer du att fungera som första kontaktpunkt och leverera kundtjänst utifrån fastställda riktlinjer och rutiner. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att i SAP hantera order- och leveransproblem och se till att dessa omgående åtgärdas. Du kommer även att förse logistikaktörer med tillräcklig ledtid så att kundleveranser kan planeras, samordnas och levereras i tid. Vidare kommer du att analysera de fel som dyker upp och arbeta aktivt med förbättringsarbete. Administrering av kunddata samt uppdatering av master data kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter.

Om dig
Du som har erfarenhet av kundtjänst och hantera logistiska förfrågningar från kunder och 3PL-leverantörer kommer att trivas hos vår kund. Du har även goda datorkunskaper i MS office samt är en van användare av affärssystemet SAP/ERP. Vidare ser vi att du som söker har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Talar du danska ser vi detta som meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom FMCG kommer du snabbt att komma in rollen.

Som person är du analytisk och besitter god problemlösningsförmåga. Då du i ditt arbete kommer ha många kontaktytor ser vi att du som söker är en god lyssnare, kommunikativ och har förmågan att ge service i världsklass. Är du dessutom noggrann och detaljorienterad är detta tjänsten för dig!

Om anställningen
Tjänsten som Customer service specialist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå ett år framöver. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gr att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Kajsa Gretland, 08-598 986 13

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.