Corvara Borrkompaniet söker betonghåltagare

Om jobbet

Corvara är ett av Sveriges mest expansiva företag med verksamhet inom industri skadeservice och rivning. Vår utveckling och vår ambition är att fortsätta växa och det medför att vi behöver förstärkning av nya duktiga medarbetare. Just nu expanderar vi stort inom håltagning efter flera förvärv av håltagningsföretag i olika delar av Sverige.

Är du en erfaren håltagare och känner att du skulle behöva byta miljö, företag eller bara är nyfiken på att prova något nytt?

Driver du idag ett företag som du vill avyttra?

Just nu har vi lediga tjänster i Stockholm, men om du har potential att driva en egen avdelning inom håltagning i din lokala del av landet så är det också en möjlighet.

Är du nyfiken på håltagningsyrket, och känner att du skulle kunna vara rätt person för detta?


Din profil


Branscherfarenhet• Körkort B • Van vid att arbeta självständigt samt fungera i grupp • En viss vana av egen rapportering • Behärskar svenska språket i tal och skrift • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi utvärderar möjligheten att kunna flytta personal tillfälligt till olika delar av landet där det för tillfället är mest expansivt. Du får tillgång till egen bil och utrustning.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast den 23 januari 2017.

Har du frågor gällande tjänsten så kontakta Johan Brandt, arbetschef håltagning, tel : 070 254 55 94
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Vi erbjuder saneringstjänster för industrikunder i hela Norden och bistår även med skadeservice och sanering efter exempelvis brand, fukt, asbest, PCB och mögel. Rivning, håltagning och transport av miljöfarligt material är ett annat av våra specialistområden.


Hitta hit

Visa var