Corporate Account Manager

Om jobbet

Var med och utveckla våra största affärer
Corporate Account Manager

Som Corporate Account Manager på Elfa Distrelec ansvarar du för våra största och mest strategiska kunder genom att analysera inköpsbeteenden, förstå deras utmaningar och stödja dem i att minska deras inköpskostnader. Du bygger ett brett kontaktnät för att förstå hur vi kan supporta dem på bästa vis genom kontakter med deras tekniska användare så väl som inköpsorganisationen. Det rikstäckande arbetet koordinerar du med dina övriga kollegor inom säljorganisationen. Våra kunder finns inom en bredd av industrier med det gemensamma behovet av inköp till service, underhåll och utvecklingsprojekt.

Tjänsten innebär frihet inom ramen för vår säljstrategi och du har en viktig roll i att vara med i vår utvecklingsagenda. Vi utvärderar ständigt hur vi än bättre kan utveckla vårt erbjudande och våra tjänster.

Vi söker dig som:
  • Brinner för kundperspektivet dvs förstå kundens utmaningar och hur vi kan hjälpa dem
  • Älskar att göra affärer och kan hantera affärsupplägg på olika nivåer då strategiska affärer kan kräva kundunika upplägg och därmed olika lönsamhetsmodeller
  • Drivs av kundnöjdhet och därför kommer hålla hög fart i det interna arbetet för att snabbt återkoppla till kunden med lösningsförslag
  • Är effektiv och strukturerad då rollen kräver att du kan hantera många olika frågor och kontaktytor - såväl gentemot kund som internt
  • Högskoleutbildning gärna med inriktningen elektronik eller motsvarande alternativt ett eget intresse av elektronik/teknik är önskvärt då vi tror att det underlättar kunddialogerna.
Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsresa som innebär både digitalisering och en tydligare marknadspositionering. Du rapporterar direkt till VD/Regionchef för Norden & Baltikum.

Ansökan
För mer information kontakta Rekryteringskonsult Ann Szieger på tel.nr 040-660 67 23 eller via mail ann.szieger@saljpoolen.se

Elfa Distrelec har 70 års erfarenhet av elektronikdistribution. Konceptet med enkla beställningar, snabba och säkra leveranser, kombinerat med aktiv sortimentsutveckling och omfattande teknisk rådgivning, har gjort företaget till en av Norra Europas största katalogdistributörer av elektronik. Elfa Distrelec, som ägs av den Schweiziska koncernen Dätwyler Holding Inc., har idag egna säljorganisationer i 13 länder i Europa och ar-betar globalt genom export och partnernätverk. Elfa Distrelec Sverige har sitt huvudkontor i Järfälla utanför Stockholm där huvuddelen av säljorganisationen är lokaliserad. Därutöver finns utesäljare i andra delar av landet, samt en butik i Solna.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!