CONTROLLER TILL FAMILJÄRT FÖRETAG I TYRESÖ

JobBusters · Ekonomi · 26 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just nu en Controller till ett familjärt företag där du får ansvara för ekonomiarbetet från ax till limpa. Arbetsuppgifterna kommer innebära allt från budget och prognos, löpande uppföljning och kontroll till avtal, skatter och bokföring. Du analyserar det ekonomiska skeendet inom bolaget och lägger fram förslag på förändringar och förbättringar. Du kommer ha en nyckelbefattning och vara företagets ekonomiska expert.

Företagspresentation

Vår kund är ett företag som gör kundanpassat kablage. Kunderna finns i alla nordiska länder och inom de flesta industrisegment, till exempel inom telekom, infrastruktur och medicin. De har under sina 50 år som verksamma gjort sig kända för sin kvalitet och precision vilket gör att kunder återkommer. Just nu står företaget inför en tillväxtresa. Företaget har elva anställda och kontoret ligger i Tyresö

Kvalifikationer
  • Du har som lägst gymnasiekompetens inom ekonomi
  • Du har minst tre års erfarenhet av att ha sköta ett mindre eller mellanstort bolags ekonomi självständigt
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet
  • Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet Monitor.
Personliga egenskaper

Vår kund är ett trivsamt och familjärt företag där personalen väljer att stanna kvar länge. Här är högt i tak och korta beslutsvägar vilket gör det lätt att påverka. Du får arbeta i ett glatt och hjälpsamt gäng med god gemenskap där dina kunskaper värdesätts.

Vad vår kund kan erbjuda

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Lön

Heltid. Tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Visa var