Controller sökes för direktrekrytering till byggföretag!

StudentConsulting · Ekonomi · 31 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du flerårig erfarenhet inom ekonomi? Är du intresserad av en roll som Controller på ett byggföretag? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu en controller för kunds räkning. Vår kund med kontor i Vasastan är ett byggföretag som innehar mångårig kunskap och erfarenhet inom renovering av badrum, kök och stamrenoveringar. Som controller kommer du ha en djupare översikt av bolagets försäljning, ekonomi och juridiska ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av följande:
  • Arbeta fram budget och målsättningar
  • Arbete med budgetuppföljning och avvikelseanalys
  • Redovisning och bokföring
  • Avstämningar, felsökning och kontroller
  • Delårsbokslut och periodavslut
  • Genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser
  • Ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser
  • Uppföljning av produktion och verksamhet
  • Presentera analysmaterial
  • Genomföra ekonomiska kalkyler och beslutsunderlag
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Arbetstiderna är vardagar mellan 8-17 och kommer tillsättas innan årsskiftet.

Kunskaper för uppdraget

För att söka denna tjänst ska du har arbetat med ekonomi i minst 3 år, du behöver inte ha arbetat som controller. Du har mycket goda datakunskaper, främst inom Officepaketet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för denna tjänst. För att passa i denna roll ska du vara självgående och kunna komma in i arbetet snabbt. Detta kräver att du är lättlärd och engagerad i ditt arbete. Som person är du rak och tydlig, mycket noggrann och analytisk i ditt arbete. Det är viktigt att du har ett helhetstänk och kan se hela ekonomiprocessen samt hur alla delar inom bolaget påverkar varandra. Du ska ha en förmåga att hålla ihop processen och driva den framåt. Du rapporterar direkt till styrelsen och kommer vara en viktig del i företagets utvecklingsarbete, det är därför viktigt med ett stort driv och en stark vilja. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!