Controller inom Travel & Expense sökes till försäkringsbolag!

StudentConsulting · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat med kontroll och analys? Är du flexibel, duktigt på att hantera och driva projekt samt social och kommunikativ? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi dig som vill arbeta som Travel & Expense Specialist hos vår kund vilka är ett av Sveriges största försäkringsbolag. I rollen kommer du att tillhöra leverantörsreskontraavdelning men arbeta specifikt med Travel & Expense. Du kommer bland annat att ansvara för utveckling av processer samt identifiera och uppdatera nyckeltal. Mer specifikt kommer arbetsuppgifterna innefatta:
  • Kontroll och analys av anställdas ersättning
  • Se över tillämning av nordiska och globala policys och rapportera avvikelser till ledningen
  • Föreslå system- och processförbättringar samt delta i implementering av dessa
  • Genomgång och presentation av KPI:er
  • Utbildning för användare, uppdatering av utbildningsmaterial och svara på frågor kring resor och kostnader.
  • Informera internt anställda kring lagar och regler gällande T&E
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten kommer starta omgående, så fort vi har hittat rätt person, och löpa under minst sex månader med stor chans till förlängning och övertag. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har läst en akademisk utbildning inom ekonomi och har minst tre års erfarenhet från en likande roll. Du är van att hantera stora flöden och volymer. Vidare har du erfarenhet av mjukvaror/program som används inom T&E- området, gärna AX expenses och Basware TEM. För tjänsten krävs det att du har god datavana och bekväm med Officepaketet, specifikt Excel och Power Point. Som person är du flexibel, har förmåga att hantera flera saker samtidigt och är duktig på att arbeta under hög arbetsbelastning. Vidare är du duktig på att prioritera och komma med snabba lösningar på problem. Du är även socialt skicklig, kommunikativ och inte främmande för att kommunicera med kollegor i de nordiska länderna. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!