Contiga söker nyutexaminerade projektledare

Om jobbet

Är du nyexaminerad projektledare och ingenjör inom bygg eller maskin? Vill du utvecklas på ett spännande företag med utvecklingsmöjligheter? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

SW söker för Contigas räkning en nyutexaminerad ingenjör som projektledare. Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill arbeta i en bred och utvecklande tjänst som projektledare. Tjänsten är stationerad i Norrtälje och ditt arbetsområde kommer att vara Storstockholmsregionen.

Är du byggintresserad och tycker om att driva projekt till konkreta resultat?
Som projektledare kommer du att tillsammans med platschefen leda spännande projekt av olika karaktär och uppdragslängd?

Till en början kommer du att följa med en erfaren projektledare och på sikt kommer du att driva egna byggprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tidplanering, inköp av komponenter, personalresurser, betalningsplaner och ekonomisk uppföljning, projekt och byggmöten och din uppgift blir att utifrån en kalkyl få lönsamhet i projektet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning bygg eller maskin. För att lyckas i din roll är du utåtriktad, positiv och kreativ. Dessutom bör du ha ett affärssinne och drivas av att nå dina mål, samtidigt som du trivs att arbeta tillsammans med nya människor. Vi ser gärna kvinnliga sökande, för en jämnare könsfördelning.

Ansökan
Ovanstående tjänst är en rekrytering som utförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefon 08-407 55 70.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.