Content Producer till Telenor

Om jobbet

Till Telenor söker vi en Content Producer. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, under 6 månader med start i november, och goda chanser till förlängning.


Ditt uppdrag


För detta uppdrag söker vi dig som är kreativ, nyfiken och med utmärkta kunskaper inom det digitala landskapet. Som Content Producer skapar, konceptutvecklar, editerar, fördjupar och publicerar du innehållet i Telenors och Bredbandsbolagets förtjänade, egna och sociala kanaler (nyhetsbrev, SMS, undersidor, kampanjsidor, samarbetspartners, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube m.m). Ditt jobb är att optimera och att ha öronen utåt i det dagliga arbetet always- on och under kampanjer.

I rollen arbetar du med all form av innehåll; text, bild och rörligt media. Du arbetar nära Content Manager som ansvarar för den dagliga och övergripande planeringen och strategin. Du rapportera till Head of Advertising Consumer och ingår i ett team om 14 person som sitter i Telenor och Bredbandsbolagets ljusa och öppna lokaler vid Slussen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Producera material inför olika kampanjer
  • Skapa innehåll för olika kanaler
  • Utveckla Content Guiedlines tillsammans med Content Manager
  • Optimera Material utifrån content kalendern
Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Content Producer har du en utbildning inom marknad/journalistik från Berghs, Hyper Island eller motsvarande. Vi tror att du har en bakgrund som copywriter eller skribent och att du har ett par års arbetslivserfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier. Det är meriterande om du har arbetat på ett större mediabolag eller ett snabbrörligt och konsumentdrivet företag. Det är en fördel om du har samarbetat med designers, webbredaktörer och/eller arbetat nära CRM och PR.

Du hanterar Office-paketet och Adobe-programmen utmärkt, har kunskap av något CMS-system. Vi tror att du agerar snabbt från tanke till handling och att du har god förståelse för målgruppsanpassade budskap och dess beteende on och off-line. Vidare är det viktigt att du har en analytisk förmåga och kan jobba med att följa upp effekterna av det innehåll som produceras utifrån satta mål och KPI:er, som Engagement rate och trafik.

Om Telenor

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget, Glocalnet, Canal Digital Kabel AB, Open Universe, OpenNet, Ownit och Vimla. Tillsammans har vi över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,8 Mdr SEK (2014) och cirka 1900 anställda. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det. Därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful & Make it Easy.


När du blir en av oss


Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson på evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget