Content Creator / Copywriter till snabbväxande start-up

Dooer AB · Marknadsföring · 31 jan

Om jobbet

I marknadsteamet har du kollegor som utmanar och inspirerar dig. Men framförallt arbetar du precis som vi självständigt och målmedvetet för att nå visionen vi alla delar - att bli pionjärer och på allvar utmana status quo.

För den som älskar att skriva är tjänsten som Content Creator / Copywriter på Dooer en rejäl utmaning. Tillsammans med grymt duktiga kollegor skapar du kommunikation som skiljer sig från normen, och som har ambitionen att både sticka ut och beröra, samtidigt som den skapar nytta och sprider budskapet om Dooer. Du är med från grunden att sätta ett nytt bolag på marknaden med din personliga touch.

Vem du är
Förutom att du är otroligt idérik och har bra fingertoppskänsla, så tror vi att du har ett par års erfarenhet som copywriter på en byrå eller i ett marknadsteam på ett snabbväxande företag. Du älskar att skriva och kanske skriver på din debutroman på fritiden. Vi tror att du har arbetat med att skapa all typ av content i form av blogginlägg, how-to guider, social media posts, video scripts, online banners och mycket mer.

Du är grym på att skriva och tar hela tiden initiativ till nytt spännande content. Du är vass och gillar lika mycket att skapa huvudbudskap som att skriva längre texter med lättsam ton men med knivskarp logik.

Du har ett helhetstänk samtidigt som du kan skapa en unik finish på allt du producerar. Du har ett brinnande intresse av att lära dig nya saker och dina idéer landar oftast i "bra-högen". Din bakgrund är unik, och det gör dig extremt värdefull hos oss!

Vår vision
Om du är personen vi beskriver är det bara att gratulera - det är få människor som har lika mångsidig erfarenhet som du. I så fall vill vi att du joinar oss i arbetet med att bli Sveriges grymmaste företag. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats.

Låter utmaningen lockande? Let's join forces! Tillsammans skapar vi en magisk framtid. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att ansöka!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Dooer bygger Sveriges modernaste bokföringstjänst med hjälp av artificiell intelligens. Vi arbetar hårt med det ambitiösa målet att revolutionera hela bokföringsbranschen. Tillsammans med dig vill vi förenkla företagares vardag!

Dooer startades 2015 och består idag av ca 30 medarbetare som sitter i stora fräscha lokaler centralt i Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och drivit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Ta chansen och följ med på resan om att förändra en hel bransch!

Dooer korades nyligen till The Startup Launch of the Year på The Startup Gala 2016.

Juryn bestod av representanter för MTGx, Schibsted Growth, EQT Ventures, Almi Invest, Creandum, Bonnier Growth Media, Industrifonden och Northzone.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var