Consultant manager till academic works kontor stockholm nord

Om jobbet

Academic Work växer och vi söker därför en Consultant Manager till vårt Nord-kontor i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering och som trivs med mycket eget ansvar i en affärsorienterad miljö. Hos oss får du växa och utvecklas i en energifylld och ambitiös organisation tillsammans med stöttande kollegor.

Information om uppdraget

Det bästa med mitt jobb är kombinationen av fantastiska kollegor och möjligheten att arbeta med olika spännande företag. I min roll bygger jag långsiktiga relationer med konsulter och kunder och det både utmanar och utvecklar mig dagligen. I mitt team har vi en så fantastisk stämning där alla hjälper varandra och sprider positiv energi; något som gör att det är väldigt kul att gå till jobbet.

Så här beskriver en av våra medarbetare, Fanny, sin roll som Consultant Manager och varför hon trivs så bra i sitt team på Stockholm Nord.

Arbetsuppgifter

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
  • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
  • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
  • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Som Consultant Manager arbetar du oftast specialiserat inom ett visst affärsområde. Vi är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som
  • Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor
  • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
  • Har körkort B
Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift. Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller säljinriktat arbete kan vara meriterande men med rätt driv och lite skinn på näsan tror vi även att du som relativt junior i karriären kan lyckas i denna roll.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

START: Under hösten men gärna så snart som möjligt

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Stockholm

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

KONTAKTPERSON: Talent Acquisition Manager, Lina J Svensson

Skydd för den personliga identiteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!