Collection Advisors till Debt Collection

Om jobbet

Vi söker nu tre drivna och positiva Collection Advisors till våra team Bank & Finans, Fastighet och Energi. Teamen har många betydande företagskunder, vilket för dig innebär både spännande utmaningar och möjligheter att vidareutveckla våra arbetssätt. Vi söker därför dig som brinner för att ge Intrum Justitias kunder den bästa lösningen utifrån deras situation!

Din roll
Som Collection Advisor samarbetar du internt med kollegorna i teamet och säljare/KAM för att kunden ska uppleva att det är lätt att vara kund. I dina kontakter med uppdragsgivande kund har du ett konsultativt förhållningssätt, vilket betyder att du bistår med information och råd i frågor som rör inkassoprocessen. Som Collection Advisor utmanar du också befintliga rutiner och arbetssätt i syfte att skapa en effektivare process och ökad lönsamhet.

Det löpande arbetet består i att handlägga kundens pågående ärenden inom ramen för våra inkassotjänster. Du fattar beslut om rätt åtgärd i respektive ärende i syfte att driva in utestående fordringar på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. Du har ett självständigt kundansvar samtidigt som du samverkar med övriga inom teamet för att handläggningen och det operationella samarbetet med kund stämmer överens med avtal, kundens förväntningar och våra kvalitetskrav. Du ansvarar också för att göra löpande och månatliga kundanalyser kring kundens resultat och komma med förslag på utvecklingar och förbättringar i hantering av kundens ärenden och samarbetet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innehåller både administration och kundkontakter.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har högskoleutbildning, tidigare erfarenhet av att arbeta med handläggning av inkassoärenden eller kunskaper inom respektive branschs lagstiftning. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmåga att fungera som Intrum Justitias ansikte utåt och kontaktperson gentemot våra uppdragsgivare. Vidare är det viktigt att du har förmåga att vara en naturlig part i komplexa ärenden och frågeställningar inom inkassoprocessen samt ha en god analytisk förmåga där du kan dra dina egna slutsatser. Vi värdesätter ditt personliga driv och din utpräglade servicekänsla där du alltid sätter kunden i centrum!

Du trivs med ett högt arbetstempo där du tillsammans med dina kollegor strukturerar arbetstiden på ett effektivt och proaktivt sätt för att kunna möta deadlines. Vidare är du bekväm med att arbeta självständigt samtidigt som du är prestigelös och flexibel. Du är även van att arbeta självständigt och fatta egna affärsmässiga beslut som ligger i linje med företagets värderingar. Då vi arbetar i team som tillsammans levererar tjänsten till kund är det viktigt för oss att du bidrar till ett gott samarbete, sammanhållning och en härlig stämning i teamet.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 24 oktober 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Malin Larsson på tel. 0739-83 99 09. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kredithandläggare, handläggare, administratör, kredithandläggare
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Larsson, 073 983 99 09

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Intrum Justitia är Europas ledande företag inom Credit Management Services och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Intrum Justitia grundades 1923 och har 3 850 anställda i 20 länder. Koncernens omsättning uppgick 2015 till 5,6 miljarder kronor. Intrum Justitia AB är noterat vid Nasdaq Stockholm sedan 2002. Mer information finns på www.intrum.com