CNC-operatörer till Scania Oktober 2016

Om jobbet

Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania - och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör på Scania arbetar du med tillverkning utav detaljer till motorer, axlar och växellådor. Arbetet på Scania består huvudsakligen av tillverkning i CNC-styrda maskiner med mycket hög teknisk standard. Vanliga styrsystem är Siemens samt Fanuc. Du ansvarar för kvalité, ordning och reda samt förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. En nyckel i Scanias framgång är att samtlig personal hjälps åt att förbättra arbetsmetoderna samt arbetssätt löpande inom ramen för Scania Produktions System. Arbetstiderna är 2-skift, 3-skift alternativt 4-skift samt att kontinuerligt nattarbete kan förekomma.

Din bakgrund

Du har gymnasial utbildning med inriktning mot industriell tillverkning, eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik eller motsvarande praktisk erfarenhet av verkstadsindustri. Bifoga dina betyg när du skickar in din ansökan. Har du andra relevanta intyg och betyg får du gärna bifoga dem också.

Du har ett genuint tekniskt intresse och tidigare erfarenhet utav skärande alternativt fräsande bearbetning är meriterande. Du har ett öga för detaljer och stor förmåga att övervaka ett antal maskiner samtidigt. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo. Hos Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska och vi ställer därför höga krav på att du kan formulera dig väl på svenska i både i tal och skrift.

Dina egenskaper

Du som söker har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet bedrivs oftast i team och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter.

OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat. Lycka till!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
50
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.