CNC-operatör till ett företag i framkant inom kärnkraftverksindustrin!

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse och tidigare erfarenhet av arbete med fem-axlig maskin? Är du verkstadskunnig och har en stor teknisk förståelse? Då har vi tjänsten för dig! Wesdyne söker nu efter en CNC-operatör som kommer ta stort ansvar över deras maskin Deckel Maho DMU 50.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Wesdynes räkning en CNC-operatör. I dagsläget arbetar två andra med att köra denna fem-axliga maskin men då dessa har andra huvudsakliga arbetsuppgifter behöver de nu komplettera arbetsgruppen med en CNC-operatör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wesdynes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wesdyne. Wesdynes intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du arbeta med tillverkning av mekaniska detaljer med hjälp av deras fem-axliga maskin. Du kommer att ansvara för att överföra parter/ritningar, som kollegorna utför, till maskinen via CAM program för att sedan köra den. Vidare kan du även komma att arbeta med montering och service av företagets produkter, exempel på produkter är olika typer av manipulatorer som används för att bära och styra utrustning vid inspektion av kärnkraftverk.

Tjänsten passar dig som har goda kunskaper och erfarenhet inom området och som nu är ute efter en ny utmaning. Du tycker att det är en intressant bransch och vill gärna vara en del av kvalitetssäkring av kärnkraftverk. På sikt kan tjänsten även innefatta resande i tjänst där du får åka runt i världen till olika kärnkraftverk.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från 5-axlig bearbetning
 • Kan använda manuella maskiner svarv/fräs/borr obehindrat
 • Har godkänt utdrag ur polisregister, drogtest och läkarundersökning
Vidare har du även erfarenhet från CAM beredning, exempelvis från Gibbscam eller annat CAM-program.

Det är meriterande om du:
 • Har svetskunskap TIG/MMA
 • Kunskaper om Heta arbeten
 • Är van vid att hantera lyftutrustning och truckkörning
Som person är du noggrann och gillar att ha ordning och reda när du arbetar. Du har en problemlösande förmåga och gillar att komma med egna initiativ för att lösa problem. Du är alltså lösningsorienterad och kreativ som person! Då du kommer att arbeta med ca 3-4 projekt åt gången kommer det vara av avgörande vikt att du är flexibel som person och klarar av att ha många bollar i luften. Ditt stora intresse för teknik gör även att du tar ansvar för ditt arbete och ständigt söker efter att lösa situationerna på bästa sätt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: 6 månader med goda chanser till förlängning för rätt person
 • Placering: Täby
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Wesdyne är ett dotterbolag till Westinghouse och är ett av världens mest ledande företag när det gäller oförstörande materialprovning med ultraljud, virvelström och visuell teknik. De utvecklar och tillverkar både egna prober och provningsrobotar, och deras kunder finns nästan uteslutande inom kärnkraftsbranschen. Inspektion av material i tuff miljö är deras specialitet och provningsobjekten är ofta lokaliserade under vatten och i områden med hög strålningsnivå. Tillsammans med deras moderbolag Westinghouse deltar de aktivt i projekt i Sverige, Europa, USA och Asien.