CNC-operatör

Om jobbet

Är du en driven CNC-operatör som vill jobba inom verkstadsindustrin.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som CNC-operatör ansvara över att sköta samt underhålla maskiner. Du kommer rigga nya jobb, göra i olika kontrollmätningar. Tillsammans med andra kollegor kommer du verka för att utveckla arbetsplatsen och se till att arbetet flyter på. För att passan in i rollen ska du ha kunskaper inom CNC-styrda maskiner, kunskaper inom fräs eller svarv är ett plus.

Din profil

Krav:
- Utbildning eller självlärd

Meriterande:
  • Kunskaper inom svarvsidan
  • Kunskaper inom programmering
Personliga egenskaper:
För att passa in i rollen som CNC-operatör bör du vara självgående

Villkor

Arbetstid: Heltid,
Måndag - torsdag: 07.00- 16.30
Fredag: 07.00- 12.15
Arbetsort: Upplands Väsby
Startdatum: Omgående eller efter överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Bolaget startades 1989 och jobbar med tillverkning av produkter och applikationer för mekaniska lösningar åt både lokala och internationella kunder. De utför kvalitetstestning, justeringar, kundanpassningar och slutmonteringar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.