Cinode söker en stjärna som skall boka möten och ta hand om nya kunder.

Om jobbet

Onlinetjänsten Cinode gör det smartare och snabbare att driva konsultföretag. Våra kunder ökar försäljningen, får kollen på kompetenser och uppdrag samt stärker engagemanget inom bolaget tillsammans med oss. Samtliga inom Cinode har själva varit konsulter, säljare och chefer. De problem som finns inom konsultbranschen har vi gjort till vår uppgift att lösa - Vår passion är att förenkla det dagliga arbetet för alla inom konsultbranschen.

På mindre än 2 år har ca 70 konsultföretag framgångsrikt aktiverat Cinodes olika moduler. Våra kunder idag är allt från små konsultföretag med 10 medarbetare till stora, internationella (noterade) konsultföretag med fler än 1 000 medarbetare.

Efterfrågan på våra nuvarande och kommande moduler är stor, även internationellt. För att kraftigt accelerera vår försäljning söker nu Cinode fler talanger inom försäljning. Genom att accelerera försäljningen är målet att nu etablera ett framgångsrikt internationellt teknikbolag där passionerade medarbetare skapar historia genom onlinetjänsten Cinode. Varje vecka innebär nya utmaningar och det är vår uppgift att möta dem. Vi gillar utmaningar. Gör du? - www.cinode.com

Cinode vill nu utöka sin sälj och marknadsavdelning med en passionerad, prestigelös och ansvarstagande stjärna som skall boka möten för vårt säljteam, samt jobba med egen försäljning på mindre kunder. Det kommer även att ingå merförsäljning på befintliga kunder och att ta hand om och supporta nya kunder vid aktivering av Cinodes tjänster.

Vi erbjuder en en kreativ arbetsplats och vi jobbar med förväntningar, inte kontroll. Vi sitter i ljusa fina lokaler i Bonnierhuset, nära till det mesta och bra kommunikationer. Vi är ett växande bolag som just nu söker talanger inom sälj, utveckling och design.

Heltidstjänst med fastlön plus provision och bonus
Träningsbidrag
Konferensresor
Vi formulerar 2-veckorsplaner där vi gemensamt sätter mål för arbetet (antal samtal/bokade möten/support till våra kunder). En del av veckan är säljtid och den andra "customer success".
Stor potential att vara med och driva/utveckla dessa delar över tid men fokus på genomförandet

Vi söker dig som

Är nyfiken, passionerad, prestigelös och har mycket positiv energi!
Är driven, ansvarstagande, strukturerad, självständig och förstår helheten
Orädd att lyfta lur och grym på att bygga långsiktiga relationer.
Har ett snabbrörligt arbetssätt där dina insikter och förslag bollas och beslutas direkt med säljchef

Utveckling - Cinode är ett ungt bolag i tillväxt. Här öppnas möjligheter fortlöpande! Vi ser dig som en värdefull tillgång och genom aktivt coachande, öppenhet och positiv energi så ges du förutsättningarna att växa. Dina önskemål kring personlig utveckling kommer vara underlag till din utvecklingsplan - Cinode har tillgång till Sveriges vassaste säljare där mentorskapet blir del av din väg till personlig utveckling.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var