Chefsassistent för uppdrag på 3 månader till Statlig myndighet

Om jobbet

Är du en duktig administratör med en förmåga att prioritera & ha många bollar i luften samtidigt? Nu söker vi en chefsassistent till en statlig myndighet. Tjänsten förväntas tillsättas omgående varpå vi rekommenderar dig att vara snabb in med din ansökan om tjänsten är intressant.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en chefsassistent.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som chefsassistent kommer du stötta två chefer med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat hantera kalendrar & mötesbokningar, konferensbokningar och en viss del fakturahantering. Du kommer med andra ord ha en hel del bollar i luften och utöver redan nämnda arbetsuppgifter kommer du arbeta med:
 • sammankalla och vara sekreterare inför ledningsmöten
 • sköta beställningar av lunch, kaffe, kontorsmaterial
 • handläggning och registrering av patientärenden
 • skapa och underhålla mail- och telefonlistor
Tjänsten passar dig som har arbetat i en koordinerande roll tidigare, har god prioriteringsförmåga och alltid strävar efter att göra det lilla extra. Söker du dessutom en tjänst där du får möjlighet att på kort tid sätta dig in i två högt uppsatta chefers vardag & utveckla din affärsmässighet är detta en perfekt tjänst för dig.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från en koordinerande roll där du fått en vana att prioritera bland ett brett urval av arbetsuppgifter
 • Har en gedigen affärsmässighet & brinner för service
Det är meriterande om du

* Har arbetat som VD- eller chefsassistent tidigare

Det primära kravet för tjänsten, förutom din praktiska erfarenhet, handlar om dig som person och ställer bland annat höga krav på anpassningsbarhet, självständighet och driv. Vi tror också att du har en god självkänsla, är orädd inför tuffa utmaningar och är serviceinriktad ut i fingerspetsarna. För att lyckas i rollen tror vi även att du är en sann problemlösare som jobbar proaktivt och är prestigelös även inför enklare uppgifter såsom att köpa fika inför möten etc.

Övrig information
 • Start: Omgående (i början av december)
 • Omfattning: Heltid, 3 månader
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

Mer information om kundföretaget får du om du går vidare i processen