Chef över TNG:s konsulter

Om jobbet

Nu söker vi på TNG i Stockholm en dedikerad och engagerad chef som vill jobba med våra duktiga konsulter.

Har du ett genuint intresse för människor och vill arbeta med HR- relaterade frågor, följ då med på vår fortsatta resa att bli en av de största aktörerna inom fördomsfri rekrytering!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vad kan vi erbjuda dig?
  • En stark tydlig vision - Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Branschens modernaste erbjudande - inom fördomsfri bemanning och rekrytering. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare.
  • Enormt nöjda kunder och kollegor - Våra NPS-värden hos kunderna är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS-värdet 86.
  • Härliga kollegor förstås som peppar och hjälper varandra mellan kontoren.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ansvara för att hålla en bra och effektiv kontakt och uppföljning med dina konsulter.
  • Administration med bland annat fakturering, tidsrapportering, attestering och schemaläggning m.m.
  • Anställning och introduktion av nya TNG-konsulter.
  • Lönesättning och lönerevisioner.
  • Hålla i utvecklingssamtal och ge individuell coachning.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som chef för våra konsulter på TNG kommer du ha självständigt personalansvar för ett större antal anställda inom vår uthyrningsverksamhet och dagligen arbeta med personal- och HR-relaterade frågor. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra affärsansvariga rekryterare vilket innebär att du även kommer vara delaktig i övriga delar av rekryteringsprocessen. Du kommer ingår i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet, prestigelöshet och hög teamkänsla. Du rapporterar till gruppchefen i Stockholm och ha ett nära samarbete med TNG:s övriga tre konsultchefer och HR-c

VEM ÄR DU?

Då du kommer att ha självständigt personalansvar ser vi att du har viss erfarenhet av att leda personal, har god människokännedom och är tydlig i din kommunikation. Då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att läsa och tolka kollektivavtal samt har erfarenhet från bemanningsbranschen. Du har en akademisk examen eller motsvarande.
Som person är du social, flexibel och självständig. Du har en förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt samt är duktig på att ta egna initiativ. Slutligen är du en serviceinriktad och stresstålig person med hög energi!

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Maria Nordenhem, 073-581 49 67

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.