Chef för Säkerhet, Hälsa, Miljö, Kvalitet

Om jobbet

Vill du vara en del av Europas ledande logistik- och transportföretag inom området transporter av flytande gods? HOYER Svenska Petrolog AB söker nu en Chef för Säkerhet, Hälsa, Miljö, Kvalitet. Du som söker är trygg i dig själv, kommunikativ och tydlig. Du rapporterar direkt till VD och placeringsorten är Stockholm.

Arbetsuppgifter

Befattningen innebär att vidmakthålla och utveckla företagets verksamhetsledningssystem, ISO 9001 och ISO 14001 samt att säkerställa genomförandet av det inom företagets alla delar.

I rollen som chef Säkerhet, Hälsa, Miljö, Kvalitet granskar du hela flödet av våra processer, tar del av våra policys och säkerställer att våra rutiner efterföljs. Du är proaktiv i dialogen med våra kunder kopplat till säkerhetsfrågor och kvalitetsarbete. Arbetet sker genom nära samverkan med funktionsansvariga i linjeorganisationen. Ansvaret för att dokumentera styrdokument ligger på dig.

Befattningen innefattar kontakter med både leverantörer och kunder och innebär en del resor.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har,
 • relevant utbildning, eller förvärvad erfarenhet
 • vana av att driva processorienterat arbete
 • analytiskt och logiskt tänkande
 • förmåga att fatta och driva igenom beslut
 • god social kompetens
Meriterande är,
 • tidigare erfarenhet av kvalitets-, miljöledningssystem
 • erfarenhet av transportbranschen, eller liknande verksamhet
 • projektledningserfarenhet
Vi erbjuder,
 • spännande arbete i högt tempo med internationella inslag
 • gott kamratskap, i ett relativt litet team.
 • möjligheter att utvecklas inom ett internationellt företag
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din erfarenhet från branschen samt erfarenhet från arbete med kvalitet, säkerhet, miljö och hälsa, processtyrning.

Förmåner

HOYER erbjuder en dynamisk miljö med utmanande mål och ett kvalitets- och säkerhetstänkande i fokus, möjligheter att utvecklas och driva förbättringar inom företaget, stor frihet under ansvar och anställning i ett expansivt företag under utveckling.
Under några års tid har vi succesivt byggt upp en omfattande verksamhet i Skandinavien. Vår ambition är att fortsätta vår expansion inom Norden. Detta samtidigt som vi vill stärka vår förmåga att fortsatt leverera hög kvalitet till existerande kunder.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

HOYER Svenska Petrolog AB är ett helägt dotterbolag till det privatägda HOYER GmbH Hamburg. HOYERkoncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 5 000 anställda över hela världen. HOYER Svenska Petrolog AB levererar komplexa och moderna logistiklösningar till internationella och nationella olje- och gasföretag som har de högsta kraven gällande kvalitet, hälsa, säkerhet och kundservice.