Chaufförer med C/CE-behörighet inom distribution

Om jobbet

Nu expanderar vi inom affärsområdet transport och söker nu flexibla och drivna chaufförer med behörighet C samt CE. Tjänsterna ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket betyder att man är anställd hos BE-MANNIX och arbetar ute hos våra kundföretag. För rätt person kan det leda till anställning hos kundföretaget man är uthyrd till.

Under 2016 har vi rekryterat över 30st chaufförer till våra olika kundföretag.

Som chaufför hos oss får man vara beredd på en flexibel arbetsmiljö och spännande utmaningar med möjligheten att få arbeta ute hos välkända stora åkerier i både norr och söderort.

Vi erbjuder
Hos oss finns både spännande konsultuppdrag samt möjligheter till fasta anställningar, det är bara du som sätter gränserna. Som konsult är du anställd hos oss på Bemannix, men arbetar ute hos våra kundföretag. Vi är din arbetsgivare och betalar din lön, och du är givetvis försäkrad samt ansluten till kollektivavtal via oss.

Kvalifikationer
Förutom minst behörighet C har du följande kvalifikationer:

Digitalt färdskrivarkort
Truckkort, Typ A
YKB

ADR grund, krankort är meriterande.

I övrigt har du god lokalkännedom i Stockholmsområdet.

Tillgång till egen bil ser vi som stor fördel för att ta sig till kundföretagen.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss är du en person som tar ansvar, är noggrann och flexibel. Vidare är du serviceminded och gillar att hålla ordning och reda. Att arbeta i denna arbetsmiljö kräver även att du är van att hantera stress, vara i god fysisk form och ha ett miljö- och säkerhetstänk när man kör ute i trafiken.

Övrigt:
Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Du söker via vårt rekryteringsverktyg genom att bifoga cv samt personligt brev. Övriga frågor besvaras av .

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen utav distribution, lastning och lossning. Leverans av godset sker runtom i Storstockholm och man utgår ifrån våra kunders terminaler. För att du ska få rätt förutsättningar kommer man få utbildning/introduktion där man åker med en dedikerad utbildningsansvarig som lär ut arbetsrutinerna.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 07:00-16:00 eller 08:00-17:00 måndag till fredag. Övertid kan förekomma. Ob och övertidsersättning enligt Transports kollektivavtal. Grundlönen baseras på en snittlön på de ordinarie chaufförerna du utför uppdraget hos.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Mejla eller ring Thomas Olsson, 08-555 687 00

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se