Chark-/ostansvarig till Ingaröhallen

Om jobbet

Storesupport AB söker nu för Ingaröhallens räkning en Butiksmedarbetare Chark/ost

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

Om Tjänsten

Att få lov att arbeta med färskvaror ger en stor möjlighet till kreativitet och inspiration.

Du kommer att ansvara för beställningarna och att din avdelning ser fräsch och inbjudande ut. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på försäljning, ett positivt kundbemötande samt säkerställa att vi alltid håller högsta kvalité.

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Chark-/ostavdelningen, men det är viktigt att du vid behov även kan hoppa in och hjälpa kollegorna på övriga avdelningar med försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Din Profil

Det är viktigt att du verkligen gillar att arbeta i butik och ser det som en framtid.

Vi förväntar oss att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla ett varierat tempo, där det är lite lugnare under vinterhalvåret och fullt ös under sommaren.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för detaljer som helhet. Du som sökande har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom livsmedelsbutik, gärna med arbete inom chark/ost. Vi ser gärna sökande med tidigare erfarenhet av att ha haft ett tilldelat ansvarsområde och med en beställningsvana.

Mer Information

Butikens öppettider är måndag - fredag 07:00-22:00. Lördag - söndag 08:00-21:00.

Arbetstid: Stängning av butiken och arbete enligt schema varannan helg

Måndag 08:00-17:00

Tisdag 09:00-18:00
Onsdag ledig
Torsdag 13:00-22:15
Fredag (varannan) 08:00-17:00 eller 13:00-22:15

Ansökan

Intervjuerna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdatumet är 21 oktober. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Anna Wolthon Konsultchef Stockholm Storesupport AB.
Jobbfakta
Ort
Värmdö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Ingaröhallen är en matbutik som brinner för att ge service och matinspiration.

De klarar av den svåra utmaningen att vara mer av en landsortsbutik under vinterhalvåret och en storstadsbutik med högt tempo och krävande matkunder under sommaren. Allt detta genomförs med stor kompetens och stolthet av en mycket kunnig och servicemedveten personal. Ingaröhallen har en stor färskvaruavdelning med en prisbelönt manuell kött/fiskdisk och många lokalt producerade varor som får matlusten att växa.

Handlaren heter Johan Edlund och han har drivit Ingaröhallen sedan 2004.

Johan säger själv: ”Vi är en fristående butik men har ett grundavtal med Axfood och Hemköp som säkerställer vår varuförsörjning och drift på ett fint och tryggt sätt. Vi har också möjligheten att handla från lokala leverantörer samt från andra leverantörer vilket vi utnyttjar ganska väl.

Det här tillsammans har gjort att vi, med hjälp av våra kunder, har skapat en butik som inte ser ut som en standardbutik vilket jag tror har varit vårt framgångsrecept.

Som handlare och anställd så ska det vara kul att gå till arbetet och träffa sina medarbetare och man ska känna sig stolt över att arbeta här. Många kunder väljer vår butik för att det är en härlig stämning. Kunderna blir trevligt bemötta och känner sig sedda av personalen.”